Nokia 2.3 kuoret

Nokian 2.3 puhelin ei ole sieltä kalleimmasta päästä, mutta se ei tarkoita sitä, että sitä ei kannattaisi suojata vaan päinvastoin! Kunnon suojakuorien tai -koteloiden avulla pidät hyvää huolta uudesta puhelimestasi, ja näin ollen se kestää käytössäsi huomattavasti kauemmin. Lisäksi älä missään nimessä unohda suojata kallisarvoisen laitteesi tärkeintä aluetta, eli näyttöä. Tilatessasi meiltä saat kaupan päälle mahtavaa asiakaspalvelua, sekä ilmaisen ja supernopean toimituksen. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Nokia 2.3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Nokia 2.3 on edullinen uusi älypuhelin

    Nokian 2-sarja saa jatkoa melko nopealla aikataululla. Uusi 2.3 malli on varustettu 6,2¨ tuuman kokoisella 19:9-kuvasuhteen näytöllä, jonka tarkkuus on HD+ tasoa. Lisäksi puhelin on varustettu 4000 milliampeeritunnin akulla, joka kestää normaalissa käytössä 2 päivää. Ulkokuori alumiinirunkoisessa puhelimessa on polymeerimuovia, joten se kannattaa ehdottomasti suojata kuorien avulla, jotta se kestäisi normaalissa arjessa sattuvia kolhuja ja putoamisia. 

    Kuorilla persoonallisuutta juuri sinun puhelimellesi 

    Meidän valikoimamme pitää sisällään useita erilaisia kuoria niin värien, materiaalien kuin myös ominaisuuksien puolesta. Esimerkiksi supersuosittuja lompakko suojakoteloita löytyy myös aidosta nahkasta tehtynä! Ja nahkahan on kankaana tunnetusti kestävää, sekä aina trendikästä.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä