Nokia 2.2 kuoret

Nokia 2.2 suojakuorilla pidät puhelimesi turvassa aina kun sitä eniten tarvitset. Alle 150€ hintaisesta laitteesta löytyy suuri 5,71 tuuman näyttö, joka on terävyydeltään HD+ luokkaa. Puhelimen suojaaminen turvaa laitteesi tärkeimmät ominaisuudet, joita ovat mm. jo klassikoksi muodostunut 13 megapikselin kamera, hintalaatusuhteelta loistava näyttö sekä esimerkiksi harvinaisempi kasvojentunnistus. Suojaamisessa et voi mennä vikaan, kun valitset kotelon lisäksi näytön panssarilasin ja paketti on valmis. Näin puhelimesi on turvassa joka puolelta ja voit käyttää sitä hieman huolettomammin. Meillä Mobiilitukussa on todella nopea, 0€ toimitus ja täysin ilmainen vaihto ja palautus, joten valitsemalla meidät, et voi mennä vikaan. Tervetuloa siis ostoksille!

Nokia 2.2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojaa puhelimesi, kun vielä voit

    Nokia 2.2 suojakuorilla voit pelastaa päiväsi silloin kun sitä itse eniten tarvitset. Puhelimen suojaus kannattaa aloittaa ehdottomasti näytön suojaamisella, sillä tärkein ja eniten käytetty asia puhelimessa on, yllätys yllätys, sen näyttö. Puhelimen näytön vaihto voi maksaa useita satoja euroja, kun taas suojaamalla laitteesi voit sekä näyttää hyvältä, että myös pitää puhelimesi turvassa silloin kun sitä tarvitset. Valikoimamme vaihtoehdoista löydät suojia moneen makuun. Usein kyseisen puhelimen suojat tulevat käyttöön koululaiselle, jolla puhelin voi olla jopa ensimmäinen puhelin ikinä. Voit vain kuvitella, kuinka kovassa rasituksessa laite pahimmillaan on, kun energiset 10-vuotiaat keksivät yhdessä leikkiä laitteillaan. Siksi seuraavaksi esittelemmekin erilaiset kuori ja kotelo vaihtoehdot, joita käyttää yhdessä puhelimen kanssa.

    Nokia 2.2 koteloilla pidempää käyttöikää

    Suosittelemme asiakkaillemme ehdottomasti hankkimaan lompakkomalliset suojat, kun he haluavat miettiä puhelimen suojaamista mahdollisimman tehokkaasti. Tietyntyyppisissä Nokia 2.2 koteloissa ja suojissa ei ole erillistä kantta, joka pitäisi puhelimen näytön turvassa silloin, kun puhelinta kuljettaa paikasta toiseen. Toki tämä tekee laitteesta jonkin verran paksumman, kun kansiläppä puhelimen päälle asettuu. Lompakkokoteloissa on kuitenkin hyvä muistaa, että yleensä, kun puhelin pääsee tippumaan, on se käytössä ja kansiläppä monesti taitettu puhelimen taakse. Tällöin näyttö on paljaana ja siksi se onkin kuitenkin hyvä suojata vielä erillisellä näytön panssarilasilla.

    Ovatko taustakuoret sinun puhelimellesi paremmat?

    Kaikille ”optimaalinen” suojaus ei kuitenkaan ole sopiva valinta. Yleensä mitä suojaavampi tuote on kyseessä, sitä paksumpi myös on itse kotelo. Siksi myös me täällä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä