Nokia 2.2

Nokia 2.2 kuorilla pidät puhelimesi turvassa aina kun sitä eniten tarvitset. Edullisessa uutena alle 150€ hintaisessa laitteesta löytyy suuri 5,71 tuuman näyttö, joka on terävyydeltään HD+ luokkaa. Nokia 2.2 kuoret pitävät sisällään puhelinta, jossa on jo klassikoksi muodostunut 13 megapikselin kamera, joka suoritutuu nokialaiseksi tuttuun tapaan erityisen hyvin hämärissä olosuhteissa, ja kamera onkin taattua suomalaista suunnittelua! Erikoisuutena näin edullisessa puhelimessa on kätevä kasvojen tunnistus, jonka avulla avaat puhelimen ilman käsiäsi. Muistathan suojata tyylikkään puhelimesi, tilaamalla Nokia 2.2 kuoret suoraan meiltä Mobiilitukusta. Meillä on todella nopea, 0€ toimitus ja täysin ilmainen vaihto ja palautus. Tervetuloa siis ostoksille!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 2.2 kuoret turvaavat matkasi! 

    Nokia 2.2 suojakuorilla voit pelastaa päiväsi silloin kun sitä itse eniten tarvitset. Puhelimen suojaus kannattaa aloittaa ehdottomasti näytön suojaamisella, sillä tärkein ja eniten käytetty asia puhelimessa on, yllätys yllätys, sen näyttö. Puhelimen näytön vaihto voi maksaa useita satoja euroja, kun taas suojaamalla laitteesi voit sekä näyttää hyvältä, että myös pitää puhelimesi turvassa silloin kun sitä tarvitset. Nokia 2.2 kuorista löydät vaihtoehtoja moneen makuun. Usein kyseisen puhelimen suojat tulevat käyttöön koululaiselle, jolla puhelin voi olla jopa ensimmäinen puhelin ikinä. Voit vain kuvitella, kuinka kovassa rasituksessa laite pahimmillaan on, kun energiset 10-vuotiaat keksivät yhdessä leikkiä laitteillaan. Siksi seuraavaksi esittelemmekin erilaiset Nokia 2.2 kuoret ja kotelot, joita käyttää yhdessä puhelimen kanssa.

    Lompakkomalliset Nokia 2.2 kuoret ovat loistovalinta!

    Suosittelemme asiakkaillemme ehdottomasti hankkimaan lompakkomalliset suojat, kun he haluavat miettiä puhelimen suojaamista mahdollisimman tehokkaasti. Tietyissä Nokia 2.2 kuorista ja koteloissa ei ole erillistä kantta, joka pitäisi puhelimen näytön turvassa silloin kun puhelinta kuljettaa paikasta toiseen. Toki tämä tekee laitteesta jonkin verran paksumman, kun kansiläppä puhelimen päälle asettuu. Lompakkokoteloissa on kuitenkin hyvä muistaa, että yleensä kun puhelin pääsee tippumaan, on se käytössä ja kansiläppä monesti taitettu puhelimen taakse. Tällöin näyttö on paljaana ja siksi se onkin kuitenkin hyvä suojata vielä erillisellä näytön panssarilasilla.

    Ovatko Nokia 2.2 taustakuoret sinun puhelimellesi paremmat?

    Kaikille ”optimaalinen” suojaus ei kuitenkaan ole sopiva valinta. Yleensä mitä suojaavampi tuote on kyseessä, sitä paksumpi myös on itse kotelo. Siksi myös me täällä Mobiilitukussa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä