Nokia 1 kuoret

Nokia 1 kuoret tuovat tälle pienelle ja sirolle älypuhelimelle mukavasti lisää turvaa arjen ikäviä sattumuksia vastaan. Suojaa siis puhelimesi asianmukaisesti ja voit elää sen kanssa huomattavasti aikaisempaa huolettomammin. Nokia 1 puhelimen kuorten tehtävänä onkin pelastaa laitteesi totaaliselta rikkoontumiselta, mikäli olet hieman huolimaton ja lipsautat sen käsistäsi esimerkiksi kovalle kivilattialle. Tällöin saattaa tulla harmistus, jos et ole suojannut puhelintasi fyysisiltä osumilta millään tavalla. Parasta kuorissa on, että ne lisäävät Nokia 1 puhelimen käytettävyyttä ja kätevyyttä. Saatkin puhelimestasi entistä paremman puristusotteen. Jos valitset omaan käyttöösi ns. lompakko suojakotelon, voit kuljettaa samassa paketissa paria tärkeintä korttiasi sekä setelirahaa. Tervetuloa etsimään täydellinen suojaustapa sinun Nokia 1 puhelimeesi!

Nokia 1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Pidä Nokia 1 puhelimesi pienenä ja sirona

    Nokia 1 kuoret sopivat puhelimen päälle kuin hansikas käteen, eli täydellisesti! Puhelimessa on verrattain pieni ulkomuoto ja vain 4,5” näyttö. Se siis mahtuu mukavasti pienempäänkin taskuun ja kulkee huomaamattomasti mukana mihin tahansa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan pelätä, että kuoret lisäisivät Nokia 1 puhelimesi ulkomittoja juurikaan. Ne on nimittäin tarkoituksella valmistettu mahdollisimman ohutprofiilisiksi, jotta laitteen 131 gramman paino ei juurikaan nousisi suuremmaksi.

    Kun valitset Nokia 1 puhelimesi turvaksi esimerkiksi pelkkää sivuja ja taustaa suojaavan suojakuoren, voit olla varma, että puhelimesi kestää säikäyttävät pudotukset moninkertaisesti paremmin kuin suojaamaton puhelin. Tällaiset ohuet Nokia 1 kuoret on suunniteltu siten, että niiden reuna nousee aavistuksen näytön reunojen yläpuolelle. Nerokkaan rakenteet ansiosta näyttösi ei ole ensimmäinen maahan osuva kohta, vaan kuoret imevät osuman itseensä ja pitää Nokia 1 puhelimesi naarmuuntumattomana.

    Nokia 1 kuoret tuovat uusia värejä puhelimeesi!

    Vaikka Nokia 1:tä on saatavana sekä lämpimän punaisena että tumman sinisenä, ei värivaihtoehdot ole aivan kaikkien mieleen. Onneksi suojakuoret auttavat sinua tässä asiassa ja voit värittää puhelimesi ulkonäön täydelliseksi sinua varten. Mustat Nokia 1 kuoret ovat kaikista suosituimmat, sillä mustahan sopii tunnetusti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tummien värisävyjen vahvuutena myös on, että niissä ei näy lika läheskään niin hyvin kuin esimerkiksi valkoisessa.

    Mikäli olet tyytyväinen puhelimesi alkuperäiseen väriin ja haluat silti suojata sen rikkoontumiselta, suosittelemme sinua harkitsemaan läpinäkyviä Nokia 1 kuoria. Saat ratkaistua kaksi ongelmaa samalla kertaa: pidettyä miellytt&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä