Motorola Moto X4 kuoret

Motorola Moto X4 kuoret suojaavat ennen kaikkea laitettasi iskuja, pudotuksia ja yllättäviä tilanteita vastaan, mutta ne myös tekevät laitteestasi tyylikkään ja särmikkään näköisen. Puhelinta ostaessa voi laitteen värin valita muutaman eri värivaihtoehdon väliltä, mutta Motorola Moto X4 kuorilla teet laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Valitse käyttöösi sopivin Motorola Moto X4 kuori materiaalin ja mallin suhteen ja yhdistä siihen lempivärisi, niin on sen mielekkyys taattu. Muista vielä yhdistää näytön panssarilasi Motorola Moto X4 kuorien kaveriksi, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan, eikä pieniä pudotuksia tarvitse enää säikähtää! Toimitamme kaikki tilaukset supernopealla toimituksella suoraan kotiisi. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Moto X4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto X4 kuoret – Suojaaminen on tärkeää laitteen säilymisen kannalta

    Motorola Moto X4 kuoret suojaavat arvokkaan laitteesi yllättäviä tilanteita, kuten iskuja ja pudotuksia vastaan. Parhaassa tapauksessa ne saattavat jopa pelastavat laitteesi rikkoontumiselta. Jotta saisit nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään, niin ovat Motorola Moto X4 kuoret ehdoton lisävaruste. Suojaamisen lisäksi Motorola Moto X4 kuoret ovat tapa luoda laitteesta juuri sen näköinen kuin itse haluaa. Puhelinta ostaessa ei voi valita puhelimen ulkonäköä tarkalleen, mutta kuorilla tämä onnistuu. Valitse käyttöösi sopivin ja toimivin Motorola Moto X4 kuori ja yhdistä siihen lempivärisi tai –kuosisi ja saat laitteestasi haluamasi näköisen. 

    Motorola Moto X4 kuoret – Lompakko suojakotelo on saanut suuren suosion Suomessa

    Viime aikoina suuren suosion ovat saaneet lompakko malliset Motorola Moto X4 kuoret. Ne suojaavat laitteesi kauttaaltaan ja esimerkiksi kauppaan lähtiessä ei lompakkoa tarvitse aina kantaa mukana, sillä saat sujautettua tärkeimmät korttisi kätevästi suojakotelon sisään. Vaikka kotelon läppä suojaakin Motorola Moto X4 näyttöä, niin täytyy muistaa, että usein laite tippuu käsistä sen ollessa käytössä ja tällöin läppä ei olekaan suojana. Oli valintasi lompakko suojakotelo tai mikä tahansa Motorola Moto X4 kuori, niin suosittelemme Motorola Moto X4 kuorien kanssa käytettäväksi näyttöä suojaavaa panssarilasia.

    Motorola Moto X4 kuoret – Viimeistele suojaus näytön panssarilasilla

    Näyttö on aina puhelimen herkin osa, joten se on syytä suojata huolellisesti pudotuksia vastaan. Motorola Moto X4 näytön panssarilasi on huomaamaton lisävaruste, joka on helppo asentaa laitteen näytön päälle

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä