Motorola Moto G7 Power kuoret

Motorola Moto G7 Power on G7 sarjan suurin malli, ja tästä syystä hyvin suosittu puhelin ihmisten keskuudessa. Suuri 6,2” tuuman näyttö ja tuttu Android käyttöjärjestelmä tekevät tästä puhelimesta helposti lähestyttävän. Kun tämä puhelin on löytänyt uuden kodin, sitä täytyy suojata kuin mummin posliinikuppeja. Tämä onnistuu vain sopivilla suojatuotteilla, esimerkiksi lompakkosuojakotelolla ja panssarilasilla. Jos suojakotelo ei sovi omaan tyyliin, suosittelemme vähintään suojakuoren käyttöä. Rohkeasti tutustumaan puhelimien lisätarvikkeiden laajaan valikoimaan. Kotimainen Mobiilitukku tarjoaa sinulle nopeat toimitukset ja ystävällisen asiakapalvelun!

Moto G7 Power

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Motorola Moto G7 Power - nimikin sen jo kertoo

    Motorola Moto G7 Power on Motorolan yksi uusimmista puhelimista, jonka he toivat markkinoille kesällä 2019. Suuri 6,2” tuuman näyttö ja halpa hinta tekevät tästä puhelimesta suositun monien Android-ystävien keskuudessa. Tällaiset kookkaat puhelimet ovat melko vaikeita käsitellä, varsinkin yhdellä kädellä ja ratkaisuja tähän on monia. Erilaisia otteita parantavia lisätarvikkeita löytyy markkinoilta hyvinkin runsaasti. Meidän valikoimasta löydät super suositut PopSocketsit, oterenkaat ja otenauhat. Tällaisen kun lätkäiset puhelimen taka-osaan on varma ja tukeva ote taattu, plus selfieiden ottaminenkin on huomattavasti helpompaa.

    Kun puhutaan puhelimen suojaamisesta, usein tarkoitetaan sen ulkoista suojaamista, eikä sisäistä esimerkiksi virustorjuntaa. Puhelin on helppo suojata sopivilla suojakuorilla tai –koteloilla. Löytämällä mieleiset suojatuoteet, saat luotua puhelimestasi myös itsesi näköisen. Viimeistele suojaaminen panssarilasilla, niin puhelimesi on suojattua jokaisesta kulmasta.

    Tervetuloa ostoksille Mobiilitukun verkkokauppaan, josta saat parasta asiakaspalvelua ja nopeat toimitukset!

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä