Motorola Moto G6 Plus kuoret

Motorola Moto G6 kuoria löydät valikoimastamme laidasta laitaan, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Toisten makuun ovat lompakkokotelot, kun taas toiset tykkäävät mahdollisimman huomaamattomasta suojasta. Motorola Moto G6 Plus kuoria valitessasi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia tarvitset, jonka jälkeen on helppo vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää omaan käyttöön paras suoja. Tämän jälkeen tarvitsee vain valita väri, jonka jälkeen Motorola Moto G6 Plus kuorien mieluisuus ja toimivuus on taattu. Muistathan kuitenkin, että näyttö on aina puhelimen herkin osa, joten se kannattaa suojata näytön panssarilasilla. Suosittelemme lämpimästi näytön panssarilasin käyttöä kaikkien Motorola Moto G6 Plus kuorien kanssa. Mobiilitukun porukka toivottaa sinulle mukavia ostoshetkiä kotimaisessa verkkokaupassamme!

Moto G6 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G6 Plus kuorilla muokkaat laitteestasi sen näköisen kuin itse haluat 

    Motorola Moto G6 Plus ilmestyi kauppoihin myyntiin toukokuussa 2018. Se on nimensäkin mukaisesti ”pikkuveljeään” Motorola Moto G6 laitetta suuremman kokoinen ja onkin varusteltu suurella 5.9” näytöllä. Motorola Moto G6 Plus laitteesta löytyy erilaisia ominaisuuksia kuten pikalataus, muistikortinpaikka ja uusi kahden kameran järjestelmä. Laitteen runko koostuu näyttävistä etu- ja takalaseista, sekä alumiinirungosta. Värimaailmasta löytyy sinisen sävyjä sekä kultainen vaihtoehto. Jos nämä värit eivät ole makuusi, niin onneksi Motorola Moto G6 Plus kuoret muokkaavat laitteesi juuri sen näköiseksi ja väriseksi kuin haluat.

    Parhaat Motorola Moto G6 Plus kuoret ovat sinun itsesi näköiset

    Motorola Moto G6 Plus kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi. Ne suojaavat laitettasi ja ovatkin tekijä, joka varmistaa laitteesi ehjänä ja siistinä säilymisen. Motorola Moto G6 Plus kuorista toisten makuun ovat lompakkokotelot, kun taas toiset tykkäävät mahdollisimman ohuesta suojasta. Valitse käyttöösi sopivimmat Motorola Moto G6 Plus kuoret ja yhdistä siihen lempivärisi ja on kuorien mieluisuus sinulle taattu. Musta tai jokin muu tumma väri on aina varma valinta, mutta sininen tai kirkkaan pinkki tuovat mukavaa vaihtelua. Mielestämme parhaat Motorola Moto G6 Plus kuoret ovat sellaiset, jotka näyttävät sinulle itsellesi.

    Motorola Moto G6 Plus kuorilla ja panssarilasilla varustettuna on suojattu kauttaaltaan

    Motorola Moto G6 Plus kuoret klikattuasi ostoskoriin kannattaa vielä miettiä laitteesi herkimmän osan, eli näytön suojaamista. Puhelimen tippuessa maahan on suuri riski, että näyttö rikkoontuu, jos se ei ole suojattu panssarilasilla. Panssarilasi on helppo asentaa puhel

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä