Motorola Moto G6 kuoret

Motorola Moto G6 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Ne on suunniteltu istumaan täydellisesti laitteesi päälle jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi. Valikoimastamme löydät Motorola Moto G6 kuoria useissa eri malleissa ja niiden valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset. Toisille tärkeintä on Motorola Moto G6 kuorien suojaavuus, toisille huomaamattomuus ja toisille ulkonäkö. Mietittyäsi tarpeitasi suojauksen suhteen on helppo tutustua vaihtoehtoihin ja löytää käyttöösi sopivin ratkaisu. Muistathan vielä viimeistellä laitteesi suojauksen näytön panssarilasilla, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan. Toimitamme kaikki Motorola Moto G6 kuoret ja panssarilasit nopealla ja ilmaisella 1-3 arkipäivän toimituksella. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Moto G6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G6 kuorilla pitkää elinikää

    Huhtikuussa 2018 julkaistiin Motorola Moto G6, joka on Motorola Moto G5 puhelimen seuraaja. Ulkonäöllisesti Motorola Moto G6 on uskollinen Motorolan designille ja onkin hyvin saman näköinen kuin edeltäjänsä. Laitteen näyttö on 5.7” suuruinen ja väreinä löytyy mustaa, hopeaa, punertavaa ja indigonsinistä. Sen runko muodostuu näyttävistä etu- ja takalaseista, sekä alumiinireunuksista. Lisäksi laite on varusteltu muistikortinpaikalla, joten jos olet innokas sovellusten latailija tai kuvien napsija, niin tilan loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Muistathan suojata laitteeseesi suojaksi Motorola Moto G6 kuoret, jotta se säilyy ehjänä ja saat nauttia tästä upeasta laitteesta mahdollisimman pitkään. 

    Motorola Moto G6 kuoret jokaisen makuun ja tarpeeseen

    Motorola Moto G6 kuoret suojaavat laitettasi pudotuksia, likaa ja iskuja vastaan. Ne ovat suunniteltu istumaan täydellisesti laitteesi päälle jättäen tarvittavat liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Motorola Moto G6 kuori valikoimastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja, joten tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. Tarvitsit sitten mahdollisimman suojaavaa kuorta iskuja vastaan tai ohutta ja huomaamatonta suojaa, niin tarvitsemasi suoja löytyy valikoimastamme. Kuoria valitessasi kannattaa ensin miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset, jonka jälkeen on helppo vertailla eri vaihtoehtoja. Jos olet jo aiemmin todennut jonkun suojan hyväksi ja toimivaksi käytössäsi, niin kannattaa etsiä mahdollisimman samanlainen Motorola Moto G6 kuori.

    Motorola Moto G6 kuoret ja panssarilasi ovat ehdottomia suojauksessa 

    Sinulle sopivimmat Motorola Moto G6 kuoret löydettyäsi kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panss

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä