Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret

Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Moto G4 / G4 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G4 / G4 Plus Puhelimen Kuoret

    otorola Moto G4 / G4 Plus on tehokkaalla octa-core -prosessorilla ja 4G-yhteyksillä varustettu Android puhelin. Sen käyttöjärjestelmään ei ole ympätty mukaan mitään ylimääräistä. Motorola Moto G4 / G4 Plus 16 megapikselin lasertarkenteisella pääkameralla otat upeita valokuvia vauhdikkaistakin kohteista. Kameran tekniikka on kehitetty erityisesti heikkoa valaistusta silmällä pitäen. Motorola Moto G4 / G4 Plus on ulkoisilta mitoiltaan 153 x 76.6 x 9.8 mm ja painoltaan 155 grammaa. TurboPower -latauksella lataat 15 minuutissa käyttöaikaa lisää 6 tuntia. Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimen roiskevesitiiviin rakenteen ansiosta puhelinta voi huoletta käyttää arkisissa olosuhteissa kuten ulkoiltaessa vesisateessa.

    Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Motorola Moto G4 / G4 Plus kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Motorola Moto G4 / G4 Plus puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että lait

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä