Motorola Moto E6 Play Kuoret

Motorola Moto E6 Play suokuorien ansiosta kallisarvoinen puhelimesi pysyy turvassa. Mutta mistä tässä puhelimessa onkaan oikein kyse? Laitteesta löytyy 5,5 tuuman IPS LCD näyttö, ja hieman harvinaisemmin uudemmissa puhelimissa vain yksi kamera. Mikä puhuu puhelimen puolesta, on sen jopa alle 100€ hinta, joka tekee siitä loistavan ensikäyttäjän puhelimen. Hintaisekseen saa kuitenkin kaikki tärkeimmät ominaisuudet uusimmasta Androidin käyttöjärjestelmästä suureen 16 miljoonaa väriä toistavaan näyttöön. Sinunkin siis kannattaa suojata oma Motorola Moto E6 Play omilla suojakuorillasi! Tarjoamme ilmaisen toimituksen ja loistavan asiakaspalvelun! Tervetuloa ostoksille!

Moto E6 Play

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto E6 Play suojakuoret helposti netistä

    Mikäli olet saanut käsiisi uuden puhelimen, niin seuraavaksi tärkein tehtäväsi on suojata se riittävän hyvin. Riittävä suoja Motorola Moto E6 Play puhelimelle koostuu suojakuorista ja panssarilasista. Molemmat tuotteet löytyvät meidän valikoimastamme ja edullisimmillaan koko paketti kustantaa vain noin 20-30€, joka on todella edullinen vakuutus puhelimelle. Valikoimastamme löytyy toinen toistaan nätimpiä värejä ja erilaisia materiaaleja, joten jokaiselle löytyy varmasti ne juuri sinun näköisesi kuoret. Lisäksi meiltä tilatessasi sinun ei tarvitse turhaan murehtia muista ylimääräisistä kuluista, sillä tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen toimituksen suoraan kotiovellesi! Kaikki tilaukset toimitetaan 1-3 vrk sisällä, joten turhan kauaa ei Motorola Moto E6 Playn tuotteita tarvitse odotella.

    Suojakuorilla parempaa pitoa ja käytännöllisyyttä

    Nykyään puhelimet ovat todella liukkaita sellaisinaan kädessä, eikä Motorola Moto E6 Play ole poikkeus tähän. Suojakuorilla saat kuitenkin huomattavasti paremman pidon puhelimeen ja sitä on heti helpompi käyttää yhdellä kädellä. Pinta ei enää tunnu yhtä liukkaalta, eikä Motorola Moto E6 Play pääse vahingossa tipahtamaan kädestä. 

    Lompakko suojakotelot puolestaan tarjoavat melkoisen määrän lisää käytännöllisyyttä puhelimen suojan kaveriksi. Kansiläpässä on 2-3 korttipaikkaa ja setelitasku, joten muutamat tärkeimmät kortit kulkevat aina mukanasi. Kansiläppä taittuu myös tarvittaessa vaikka telineeksi Netflix -sarjoja varten. Sekä kansiläpällisiä suojakoteloita, että myös Motorola Moto E6 Playn

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä