Motorola Moto E5 Plus kuoret

Motorola Moto E5 Plus kuoret suojaavat puhelintasi, mutta ennen kaikkea ne tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri haluamasi näköisen. Valitse käyttöösi sopivimmat Motorola Moto E5 Plus kuoret mallin, materiaalin ja värin suhteen. Toisten makuun ovat lompakkosuojakotelot, jotka ovatkin erittäin käteviä niiden monipuolisuuden vuoksi. Lompakkosuojakoteloon saat mukaan tärkeimmät maksukorttisi ja setelelin. Lisäksi kotelon läppä suojaa laitteen näyttöä naarmuuntumiselta. Toiset taas tykkäävät Motorola Moto E5 Plus kuorista, jotka suojaavat ainoastaan puhelimen takaosan sekä antavat loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseen. Käyttöösi sopivimmat Motorola Moto E5 Plus kuoret löydettyäsi kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panssarilasilla, joka suojaa laitteesi näytön iskuilta ja kolhuilta. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin nopean ja ilmaisen toimituksen kotimaisesta varastostamme! 

Moto E5 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto E5 Plus kuoret luovat laitteestasi haluamasi näköisen

    Motorola Moto E5 Plus julkaistiin maailmalla kauppoihin myyntiin samaan aikaan pikkuveljensä Motorola Moto E5 laitteen kanssa toukokuussa 2018. Kuitenkin Suomessa nämä mallit tulivat myyntiin vasta kesäkuun lopussa samana vuonna. Motorola Moto E5 Plus onkin varusteltu suurella ja tarkalla 6 tuuman Max Vision –näytöllä, jota on mukava katsella. Lisäksi akun on luvattu kestävän jopa 1.5 päivää, sillä se on jopa 5000mAh kokoinen. Sisäistä tallennustilaa laitteesta löytyy 32 GB ja muistikortilla saat lisätilaa jopa 128 GB asti. Motorola Moto E5 Plus onkin loistava valinta ihmiselle, joka ei halua tinkiä mukavuudesta ja haluaa loistavia ominaisuuksia pienemmällä rahalla. Tästä Android 8.0 Oreo –käyttöjärjestelmällä toimivasta puhelimesta löydät kultaista sekä harmaata väriä. Jos kumpikaan näistä väreistä ei ole mieleesi, niin muistathan, että Motorola Moto E5 Plus kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen, kuin itse haluat.

    Motorola Moto E5 Plus kuoria jokaiseen makuun ja tarpeeseen

    Sen lisäksi, että Motorola Moto E5 Plus kuoret muokkaavat laitteesi haluamasi näköiseksi, ne suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Voisi sanoa, että Motorola Moto E5 Plus kuoret ovat elinehto, jos haluat säilyttää laitteesi ehjänä ja nauttia siitä mahdollisimman pitkään. Motorola Moto E5 Plus kuoret kannattaakin valita omien tarpeiden mukaan, joten kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia kuorilta haluat. Ensin kannattaa miettiä, että tykkäätkö enemmän lompakkomallisesta Motorola Moto E5 Plus kuoresta vai kuoresta, joka asetetaan puhelimen takaosaan? Entä mitä materiaalia haluat kuorien olevan? Tykkäätkö enemmän tyylikkäästä keinonahasta, loistavan näppituntuman antavasta TPU &nda

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä