Motorola Moto E5 kuoret

Motorola Moto E5 kuoret suojaavat puhelintasi jokapäiväisiä iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Ne on suunniteltu istumaan täydellisesti laitteesi päälle jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet ulottuvillesi. Löydät valikoimastamme Motorola Moto E5 kuoria useita erilaisia ja niiden valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset ja haluat. Joillekkin tärkeitä ominaisuuksia on Motorola Moto E5 kuorien suojaavuus, toisille huomaamattomuus ja toisille vain ulkonäkö on tärkeintä. Mietittyäsi tarpeitasi suojauksen suhteen on helppo tutustua kauppamme vaihtoehtoihin ja löytää käyttöösi sopivin kuori. Muistathan vielä viimeistellä laitteesi suojauksen näytön panssarilasilla, jotta laitteesi on suojattu jokaisesta suunnasta. Toimitamme kaikki Motorola Moto E5 kuoret ja panssarilasit nopealla ja ilmaisella 1-3 arkipäivän toimituksella. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Moto E5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto E5 tuttu design

    Toukokuussa 2018 julkaistiin Motorola Moto E5, joka on Motorola Moto E4 puhelimen seuraaja. Ulkonäöllisesti Motorola Moto E5 omaa perinteisen Motorolan designin ja onkin hyvin samanäköinen kuin edeltäjänsä. Laitteen näyttö on 5.7” suuruinen ja väreinä löytyy harmaata ja kultaista. Puhelimen runko muodostuu suuresta etulasista ja alumiinisista takakuoresta ja -reunuksista. Lisäksi laite on varusteltu muistikortinpaikalla, joten jos olet innokas sovellusten latailija tai kuvien napsija, niin tilan loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Muistathan suojata laitteeseesi suojaksi Motorola Moto E5 kuoret, jotta se säilyy ehjänä ja saat nauttia tästä mahtavasta laitteesta mahdollisimman pitkään. 

    Motorola Moto E5 sinulle sopivat kuoret

    Motorola Moto E5 kuoret suojaavat laitettasi pudotuksia, likaa ja iskuja vastaan, joita puhelimesi joutuu kokemaan lähes päivittäin. Kuoret ovat suunniteltu istumaan täydellisesti laitteesi päälle jättäen tarvittavat liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Motorola Moto E5 kuori valikoimastamme löydät todella laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja, joten ei kun tutustumaan valikoimaamme ja löytämään itsellesi sopivin kuori puhelimellesi. Kuoria etsiessä ja valitsemisessa kannattaa ensin miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset, jonka jälkeen on helppo vertailla eri vaihtoehtoja. Oletpa etsimässä ohutta ja huomaamatonta suojakuorta tai nahkaista lompakkokoteloa, jossa tärkeimmät kortit ovat aina mukana, löydät kuvailemani kuoret Motorola Moto E5 valikoimastamme. Jos olet jo aiemmin todennut jonkun suojan hyväksi ja toimivaksi käytössäsi, niin kannattaa etsiä mahdollisimman samanlainen Motorola Moto E5 kuori.

    Motorola Moto E5 panssarilasilla viimeistely

    Sinulle sopivimmat Motorola Moto E5 kuoret löydettyäsi kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panssarilasilla. Vaikka olisit valinnut lompakkomallisen Motorola Moto E5 kuoren, jonka lä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä