Motorola Edge+ 5G Kuoret

Valikoimamme Motorola Edge+ 5G kuorilla pidennät huomattavasti puhelimesi elinikää, sillä ne suojaavat sitä kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja, putoamisia ja likaa vastaan. Lisäksi pääset valitsemaan juuri sinulle sopivat Motorola Edge+ 5G kuoret upeista väreistä ja erilaisista materiaaleista sekä ominaisuuksista, joten saat muokattua puhelimestasi juuri sellaisen kuin sinä haluat. Suojakuorien lisäksi kannattaa muistaa myös näytön suojaus, sillä se on myös upeassa Motorola Edge+ 5G puhelimessa juurikin se tärkein ja samalla herkin alue. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kiperimmissäkin kysymyksissä! Tilatessasi yli 15 eurolla saat myös toimituksen täysin ilmaiseksi suoraan kotiovellesi. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Edge+ 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Vinkkejä Motorola Edge+ 5G kuorien valintaan

    Ensimmäiseksi kannattaa miettiä, että millaiseen ja kuinka “kovaa” käyttöä sinun Motorola Edge+ 5G tulee kokemaan. Jos pidät puhelintasi kuin kukkaa kämmenellä, niin todennäköisesti pärjäät mainiosti hieman vähemmällä suojauksella. Ja tällä vähemmällä suojauksella tarkoitan esimerkiksi Motorola Edge+ 5G Ultraohutta suojakuorta ja panssarilasia. Nämä kaksi kaverusta yhdessä pitävät hyvää huolta kallisarvoisesta puhelimestasi. Tällaiset rungot suojaavat kuoret pitävät puhelimesi mukavan ohuena ja virtaviivaisena, mutta kun lisäät siihen panssarilasin, niin puhelin on suojattu täydellisesti kauttaaltaan.

    Jos puhelimesi taas kohtaa enemmän mm. iskuja ja kolhuja, niin suosittelen suojaamaan sen myös sen mukaisesti. Tähän erinomainen vaihtoehto on esimerkiksi Motorola Edge+ 5G Lompakko Suojakotelo ja panssarilasi. Suojakotelo on suojaavampi kuin suojakuori, sillä siinä on näytön suojana kansiläppä. Tämän lisäksi kannattaa kuitenkin turvata näyttö nimenomaan panssarilasilla, sillä usein puhelin putoaa kun sitä käytetään, jolloin kansiläppä on auki ja samalla näyttö on alttiina vahingoille.

    Motorola Edge+ 5G kuorista on moneksi

    Nykypäivänä puhelimet ovat lähes osa asukokonaisuutta, joten suojakuorien ja -koteloiden kanssa olemme myös tämän ottaneet huomioon. Valikoimastamme löytyy Motorola Edge+ 5G kuoria jokaiseen lähtöön useassa erilaisessa värissä, monissa kuvioissa ja ihanissa materiaaleissa, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin.

    Motorola Edge+ 5G suojakotelot ovat myös siitä näpp&

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä