Motorola Edge 5G Kuoret

Uusi Motorola Edge 5G tarvitsee myös uudet hyvin suojaavat kuoret. Voit aina itse valita, millä tavalla suojaat puhelimesi. Valikoimastamme löydät yksiväriset sekä värikkäät takakuoret sekä paremmin suojaavat lompakot. Jos valitset pelkän suojakuoren, joka suojaa puhelimen sivut sekä takaosan, suosittelemme ehdottomasti myös panssarilasia. Jos valitset lompakon, on Edge 5G:n näyttö hyvä suojata esimerkiksi suojakalvolla. Näin säästyt turhilta naarmuilta ja kolhuilta. Valitsemalla itsellesi mieluisan suojan, voit muokata Motorola Edge 5G:n ulkonäköä ja kokoa juuri itsellesi sopivaksi. Samalla teet sen käytön mukavaksi ja helpoksi. Oikeanlaisella suojauksella kaikki tarvittava on aina käyttövalmiina ja esimerkiksi puhelimen lataus on helppoa ja nopeaa eikä suojaa tarvitse irroittaa lataamisen ajaksi pois.

Edge 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Edge 5G suojakuoret ovat nyt täällä!

    Oletko hankkinut uuden Motorola Edge 5G:n? Tarvitset myös puhelimeen arvoisensa suojakuoret. Sijoittamalla vain 10-20€, saat suojattua puhelimesi täysin ja samalla sen käyttöikä kasvaa merkittävästi. Oikeanlainen suoja mahdollistaa puhelimen käytön aina niin kuin se on tarkoitettu. Juuri Edge 5G puhelimeen muotoillut kuoret antavat puhelimelle paremman pidon ja vieläkin upeamman ulkonäön. Voit valita valikoimastamme joko värikkäät, huomaamattomat tai klassisen mustat suojakuoret. Miten kulloinkin itse haluat ja mikä omaan tyyliisi sopii. Yhdistämällä kuoriin oikeanlaisen panssarilasin, saat suojattua kaarevan näytön täysin. 

    Parempia kuvia ja pitoa 

    Paremman pidon Edge 5G puhelimeen saat yhdistämällä takakuoreen popsocketin, joka mahdollistaa upeiden valokuvien ottamisen uudella kolmoiskameralla. Erilaisia popsocketteja löydät valikoimastamme kymmeniä ja niillä saat helposti muokattua kuoren tyyliä ja väriä. 

    Kaikki tarvittava yhdessä paikassa

    Haluatko pitää kaiken mitä tarvitset yhdessä paikassa? Valitse silloin Edge 5G:lle lompakkosuojakotelo. Voit kantaa puhelimen mukana jopa kolmea korttia ja sinulla on aina kaikki tarvittava mukanasi. Voit valita mieluisan lompakon useasta eri väristä halusit sen sitten nahkaisena tai vegaanisena. Jos taas koet lompakon liian suureksi ja suosit mieluummin ohuempaa puhelinta, kaupastamme löytyy myös suojakuoreen erikseen liimattavat korttitaskut. Löydät niitä yksivärisinä sekä kuviollisina, jotka painamme tilauksesta. Korttitaskuilla voit jälleen muokata puhelimesi ulkonäköä juuri omaan tyyliisi sopivaksi. Liittämällä takaosaan korttitaskun,  saat mukaasi aina yhden kortin esimerkiksi äkilliselle kauppareissulle. 

    Vaikka Edge 5G puhelimen akku kestääkin jopa kaksi p&aum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä