LG V30S ThinQ kuoret

LG V30S Thinq puhelimen suojakuoret löydät edullisesti ja nopeasti meiltä Mobiilitukusta. Valikoimassamme on kattava valikoima erilaisia läpällisiä suojakoteloita, LG V30S Thinq kuoria sekä esimerkiksi näytön panssarilaseja. LG V30S Thinq puhelimessa on suuri kuuden tuuman P-OLED näyttö, jonka suojaaminen on erittäin tärkeää ja näin pidennät puhelimesi käyttöikää merkittävästi. Suojamme sopivat monenlaisiin tarpeisiin, sillä läpällisellä LG V30S kuorella, voit esimerkiksi asettaa puhelimesi sinulle sopivaan katselukulmaan, ja katsoa toivomiasi videoita ja ohjelmia laitteellasi. Tule siis suojaamaan puhelimesi ja tee se meillä Mobiilitukussa. Meiltä saat salaman nopean ilmaisen toimituksen sekä täysin ilmaisen vaihdon ja palautuksen. Kaupan päälle saat vielä aivan loistavan asiakaspalvelumme!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG V30S Thinq kuoret pitävät turvaavat puhelimesi arjen haasteilta 

    Kaikilla meillä on arjessa hetkiä, joita mieluummin ei muistaisi ollenkaan. LG V30S Thinq suojakuoret kannattaa hankkia jo pelkästään siksi, että saat edullisen vakuutuksen ja turvamuurin näitä arkisia hetkiä vastaan. Asiakkaamme ovat kertoneet meille kaikenlaisia tarinoita siitä, kuinka puhelimet ovat tippuneet milloin kaivoon, ja milloin joutuneet koiran syömäksi, mutta yhdistävä tekijä puhelimen hajoamisella on ollut se, että niitä ei ole suojattu. Siksi järkevin asia mitä tämän päivän aikana voitkin tehdä, on turvata oma puhelimesi, valikoimamme LG V30S Thinq kuorilla, joita löytyykin jo moneen lähtöön. Jos haluat turvata puhelimesi vaikkapa koiran hampailta, suosittelemme valitsemaan mahdollisimman järeän kotelon, josta löytyy myös kansiläppä. Kansiläppä suojaa puhelimesi arvokasta näyttöä monesta eri suunnasta ja monenlaisilta iskuilta. Jos siis haluat turvata itsesi niinkin erikoiselta tapahtumalta kuin koiran syömältä puhelimelta, hanki itsellesi LG V30S Thinq kuoret.

    LG V30S Thinq suojakuorilla teet arjestasi helpompaa

    LG V30S Thinq kuorien avulla voit helpottaa tilanteita, jotka ilman suojaa olisivat hitusen hankalampia ja ikävämpiä. Yksi klassinen tilanne on vessassa käynti. Suurin osa miehistä käyttää puhelinta vessassa istuessaan ja tällöin vessan laattalattia onkin todella vaarallinen paikka. Jos LG V30S Thinq suojakuoria ei olisi, on mahdollista, että kun selailet lempi uutismediaasi ja puhelin kädestä tippuu, tekee lattia siitä selvää. Siksi LG V30S Thinq suojakuoret ovat paras ystävä, kun sitä vähiten odotat. Kannattaa miettiä, kuinka pieni, noin 20-30€ sijoitus puhelimen suojaamiseen, saattaa parhaimmillaan säästää rahaa reilut 200€, kun kotivakuutuksissakin omavastuut on olemassa. Helpota siis arkeasi ja suojaa puhelimesi!

    Tärkeimmät syyt tilata LG V30S Thinq suojakuoret n

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä