LG V30 kuoret

LG V30 kuoret ovat nykypäivänä elinehto, jos haluat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Ne onkin hyvä ostaa jo silloin, kun tietää, että on ostamassa kyseisen laitteen tai viimeistään heti ostamisen jälkeen. LG V30 kuoret suojaavat laitteesi pudotuksia ja kolhuja vastaan, joka onkin niiden tärkeä tehtävä. Suojaamisen lisäksi LG V30 kuoret tekevät laitteestasi tyylikkään ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Valitse siis makuusi mieluisin vaihtoehto ja varmista, että kaikki ominaisuuden joita kaipaat löytyvät kuoresta. Yhdistä suojaukseen vielä panssarilasi, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan. Kaikki LG V30 tuotteet löydät ja tilaat helposti muutamalla klikkauksella Mobiilitukusta. Toimitamme kaikki tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa kotimaisesta varastostamme. Tervetuloa ostoksille! 

V30

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG V30 suojaaminen on helppoa ja arkipäivää

    Nykypäivänä älypuhelinten suojaaminen on erittäin tärkeää, jos haluat, että uusi laitteesi säilyy käytössäsi ehjänä mahdollisimman pitkään. Ennen oli helppoa, kun Nokian kännykät kestivät kaikki mahdolliset kolhut ja iskut, eikä suojakuorien ostamista tarvinnut edes miettiä. Teknologia kuitenkin kehittyy ja älypuhelinta ostaessa on tärkeää muistaa myös tarpeellisten suojavarusteiden ostaminen.

    LG V30 laitteen suojaaminen onkin helppo aloittaa valitsemalla siihen sopivat kuoret. Suojakuoria valitessasi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia kuorilta tarvitset mallin, materiaalin ja värin suhteen. Etsitkö kenties jotain mahdollisimman suojaavaa? Vai LG V30 kuorta, joka antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen puhelimeen? Mieti siis tarkkaan mitä ominaisuuksia tarvitset, jotta saat kerralla käyttöösi sopivimmat suojakuoret. 

    LG V30 kuoria eri tilanteisiin

    LG V30 kuorien vaihtaminen on nykypäivänä erittäin helppoa, joten eri tilanteisiin erilaiset kuoret voivat olla hyvä ratkaisu. Kauppaan lähtiessä lompakko suojakotelo on kätevä, sillä siihen saa tarvittavat maksukortit mukaan. Lenkille lähtiessä puolestaan jokin ohuempi taustakuori on parempi vaihtoehto, jotta LG V30 vie mahdollisimman vähän tilaa taskussa. Suojakuoret voi myös yhdistää helposti osaksi asukokonaisuutta valitsemalla asuun sopivan värin tai vaikkapa tilata saman värisen kuoren, kuin tabletin suojakotelo.

    Oli valintasi mikä tahansa LG V30 suojakuori tai suojakotelo niin suojaus kannattaa viimeistellä vielä näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on pelastus ikävän pudotuksen tai kolahduksen sattuessa, sillä se suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Lisäksi se on tavan muovisiin suojakalvoihin verrattuna helppo asentaa ja tuntuma laitteen näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman panssarilasia. Suosittelemme panssa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä