LG Q7 kuoret

LG Q7 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan varmistaen, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa. Ne ovat mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle jättäen liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. LG Q7 kuoria löydät valikoimastamme lompakkomallisina sekä pelkän takaosan peittävinä ja useissa eri materiaaleissa, jotta löydät käyttöösi sopivimman vaihtoehdon. Muistathan vielä viimeistellä laitteesi suojauksen panssarilasilla, jotta laitteesi on joka puolelta, eivätkä pienet pudotukset haittaa menoasi. Suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien LG Q7 kuorien kanssa. Muistathan, että tarjoamme kaikkiin LG Q7 kuori ja panssarilasitilauksiin täysin ilmaisen ja supernopean 1-3 arkipäivän toimituksen kotimaisesta varastostamme. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Q7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG Q7 kuoret pidentävät laitteesi elinikää

    LG Q7 julkaistiin maailmalla kesäkuussa 2018. Se onkin LG Q6 puhelimen seuraaja ja ulkoiselta kooltaan lähdes identtinen edeltäjäänsä nähden. Ulkoiset mitat ovat 143.8 x 69.3 x 8.4 mm, joten se mahtuu hyvin taskuun viemättä ylimääräistä tilaa. Kuvaamisen ystäville LG Q7 takakamerasta löytyy 16 MP ja selfiekamerasta 5 MP. Lisäksi laitteelle on myönnetty IP68 –luokitus, joten se on pölyn-, veden- ja iskunkestävä. Näin ollen pienet pudotukset tai vesivahingot eivät säikäytä LG Q7 laitetta. Vaikka laite onkin iskunkestävä, niin suosittelemme silti käyttämään yhteensopivia LG Q7 kuoria laitteen turvana. 

    LG Q7 kuoria jokaisen makuun ja tarpeeseen

    LG Q7 kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Ne varmistavat, että saat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa. Suojaamisen lisäksi LG Q7 kuoret tekevät laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Toiset tykkäävät enemmän lompakkomallisista kuorista, sillä niihin saa kätevästi kaikki tarvittavat kortit ja pari seteliä kyytiin. Toiset taas tykkäävät mahdollisimman ohuesta ja huomaamattomasta suojasta, joka ei kasvata puhelimen kokoa ja laitteen design säilyy. LG Q7 kuoria valitessasi kannattaakin miettiä mitä ominaisuuksia suojalta haluat ja tarvitset, jotta se sopii käyttöösi mahdollisimman hyvin. Sinulle sopivimmat LG Q7 kuoret löydettyäsi viimeistelet kuorten mieluisuuden sinulle valitsemalla lempivärisi.

    LG Q7 kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi joka puolelta 

    Käyttöösi sopivimmat LG Q7 kuoret löydettyäsi kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytö

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä