LG Q6 kuoret

LG Q6 kuoret varmistavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi kolhuja, pudotuksia ja iskuja vastaan. Lisäksi ne istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. LG Q6 kuoret kannattaakin valita omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Valitse joko lompakko suojakotelo, johon saat tärkeimmät korttisi mukaan tai puhelimen takaosaan asetettava LG Q6 kuori. Yhdistä siihen lempivärisi ja viimeistele suojaus näytön panssarilasilla. LG Q6 kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on suojattu kauttaaltaan, joten pienet iskut ja pudotukset eivät hidasta menoasi. Muistathan, että tarjoamme aina täysin ilmaisen ja supernopean 1-3 arkipäivän toimituksen kaikkiin tilauksiin. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Q6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG Q6 kuoret varmistavat laitteesi pitkän käyttöiän 

    Reunasta reunaan puhelimen mukana kaartuva 5.5 tuuman näyttö koristaa LG Q6 puhelinta. Sen ympärille on valmistettu alumiininen kehys, joka kestää hyvin iskuja. Ulkoisiltaan mitoilta laite on 142.5 x 69.3 x 8.1 mm, joten se on kooltaan vielä kompakti puhelin, kun verrataan useisiin muihin viime aikoina ilmestyneisiin laitteisiin. Puhelimen takaa löytyy 13 MP:n kamera, joka istuu sinne, kuin nenä päähän. Etukamerasta löytyy 100° laajakulma-asetus, jolla selfieihin mahtuu kaikki kaverit mukaan. LG Q6 puhelimesta löytyy myös kasvojentunnistus, eli puhelin aukeaa turvallisemmin ja nopeammin ilman, että sinun tarvitsee muistaa salasanoja tai piirtää kuvioita puhelimen näytöllä. LG Q6 laitteeseen sisältyy upeita ominaisuuksia ja se onkin hinta-laatusuhteeltaan loistava valinta. Jotta saat nauttia tästä upeasta laitteesta mahdollisimman kauan, niin muistathan ostaa siihen yhteensopivat LG Q6 kuoret.

    LG Q6 kuoria jokaisen makuun ja käyttötarkoitukseen 

    LG Q6 kuoret istuvat arvokkaan laitteesi päälle täydellisesti, sillä ne on mitoitettu millilleen laitteen mittojen mukaan. Ne suojaavatkin laitetta iskuja, kolhuja ja likaa vastaan varmistaen, että laitteesi säilyy ehjänä ja siistinä. Valikoimastamme löydät LG Q6 kuoria lompakkomallisina ja taustalle asetettavina kuorina, joista molemmilla on omat etunsa. Lompakkomalliseen LG Q6 kuoreen saat kätevästi mukaan tärkeimmät korttisi, joten kauppaan lähtiessä ei tarvitse aina kantaa lompakkoa mukana. Lisäksi kuoren läppä suojaa näyttöä naarmuilta ja iskuilta. Puhelimen takaosaan asetettavat LG Q6 kuoret sopivat hyvin niille, ketkä haluavat, että puhelin mahtuu edelleen hyvin taskuun ja puhelimelle on aina suora pääsy. 

    LG Q6 kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä