LG K8 kuoret

LG K8 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat LG K8 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

K8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG K8 Puhelimen Kuoret

    LG K8 on trendikäs ja sen pyöristetyn pehmeä muotoilu tekee puhelimesta helposti lähestyttävän. LG K8 muotoilu on tehty istumaan niin sulavasti käteen, että suorastaan haluat käyttää sitä koko ajan. Nopeat datayhteydet varmistavat saumattoman yhteydenpidon, eikä sosiaalinen media ole ollut näin lähellä sinua koskaan aikaisemmin. LG K8 puhelimen laadukkaat etu- ja takakamerat ottavat tarkkoja maisema- ja selfiekuvia. Viiden tuuman HD-näyttö (720p) tuo pelit ja videot eloon. Näytön 2.5D-muotoiltu lasipinta luo kosketuksesta luonnollisemman ja tuntumaltaan miellyttävän. LG K8 on kooltaan 144.6 x 71.5 x 8.7 mm ja painoltaan 157 grammaa. Näytön koko on 5 tuumaa.

    LG K8 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG K8 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG K8 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG K8 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG K8 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG K8 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

    LG K8 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. LG K8 suojakuoria on olemassa e

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä