LG K10 kuoret

LG K10 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat LG K10 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

K10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG K10 Puhelimen Kuoret

    LG K10 puhelin on tyylikäs valinta, jossa yhdistyy tehokkuus, suuri näyttö ja design. Näytön koko on 5.0 tuumaa ja siinä on 720 x 1280 pikseliä. LG K10 puhelimen pehmeiden linjojen ansiosta puhelimesta saa mukavan ja tukevan otteen. Etukameran tarkkuus on 5 megapikseliä, jolla otat laadukkaat selfiet sosiaaliseen mediaan. Tarkenna ja ota kuva helposti koskettamalla näyttöä. Ota kristallinkirkkaita kuvia 13 Mp:n kameralla, jossa on automaattitarkennus. LG K10 puhelin tarjoaa edullisella hinnallaan loistavan hinta-laatusuhteen. 4G yhteydellä olet aina nopeiden yhteyksien päässä. LG K10 puhelimen mitat ovat 146 x 74.8 x 8.8 ja paino 157 grammaa.

    LG K10 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG K10 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG K10 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG K10 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG K10 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen.

    Kuoret parantavat LG K10 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG K10 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. LG K10 suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toise

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä