LG K10 (2017) kuoret

LG K10 2017 on paranneltu versio K10 puhelimesta ja asettuukin samaan hintaluokkaan edeltäjänsä kanssa. Keskihintaiseksi puhelimeksi, siinä on hyvä kamera, suuri 5,3" näytön sekä uusin Android 7.0 käyttöjärjestelmän. LG K10 2017 näytön lasi ei ole Gorilla Glass lasia, joten on ehdottoman tärkeää, että näyttö suojataan panssarilasilla. Tämän lisäksi LG K10 2017 kuoret ovat ehdoton valinta, kun puhelimen suojausta mietitään. Suosittelemme siis katsomaan alta LG K10 2017 suojakuori valikoimamme, ja valita omaan silmään ja käyttöön sopivat kuoret. Tilaa nyt sopivat kuoret puhelimellesi, sillä meiltä saat aina salaman nopean 0€ toimituksen ja muistathan, että myös palauttaminen on meillä täysin ilmaista.

K10 (2017)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG K10 (2017) Kuoret – valinnan vaikeutta ostoksilla?

    Hei sinä! Oletko etsimässä puhelimen suojakuoria uuteen LG K10 (2017) puhelimeesi? Etkö oikein osaa päättää millaiset kotelot tai suojakuoret olisivat parhaat juuri sinun käyttöösi? Ei hätää! Me autamme sinua päättämään juuri sinulle sopivat LG K10 (2017) kuoret näiden muutamien herättävien kysymysten avulla.

    Ensinnäkin sinun tulee päättää, haluatko kuljettaa mukanasi sen mitä normaalisti liikuttelet lompakossasi, eli maksukortteja, ajokortin tai vaikkapa seteleitä? Mikäli tämä kysymys on ehdoton kyllä, suosittelemme sinulle ehdottomasti tyylikkäitä LG K10 (2017) lompakko suojakoteloita, joissa kaikissa on yleensä 2 tilavaa korttipaikkaa sekä suuri setelitasku. Näissä LG K10 (2017) kuorissa on magneetilla kiinnittyvä läppä, joka suojaa samalla hyvin myös näyttöä. Pelkkä läppä ei kuitenkaan meidän kokemusten perusteella riitä näytön suojaamiseen, sillä yleensä kun puhelin tippuu, on se käytössä ja tällöin läppäkin on käännettynä taakse. Siksi myös LG K10 (2017) kannattaa turvata LG K10 (2017) kuorien lisäksi myös näytön panssarilasilla, joka ottaa iskut ja kolhut vastaan, ilman että itse näyttö hajoaa.

    LG K10 (2017) Kuoret – Ohut sen olla pitää

    Etkö näe tarvetta maksukorteille tai seteleille puhelimesi mukana? Onko lompakkosi jo niin paksu, ettei lompakkokotelo riitä kaikelle? Sitten LG K10 (2017) puhelimesi kannattaa pukea pelkkiin suojakuoriin eli ns. taustakuoriin sekä näytön panssarilasiin. Tällaisessa yhdistelmässä etuna on se, että puhelimen paksuus ei juurikaan lisäänny, ja nä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä