LG G7 ThinQ kuoret

LG G7 ThinQ kuoret istuvat täydellisesti 6.1” näytöllä varustetun laitteesi päälle jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Ne suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan pitäen puhelimesi ehjänä ja siistinä. Valikoimastamme löydät LG G7 ThinQ kuoria lompakkomallisina ja puhelimen takaosaan asetettavina, joten valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto. Muistathan myös suojata laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Näyttö on helpoin suojata näytön panssarilasilla, jonka asentaminen käy käden käänteessä ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin puhelimen omalla näytöllä. Suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien LG G7 ThinQ kuorien kanssa. Tarjoamme kaikkiin LG G7 ThinQ kuori ja panssarilasi tilauksiin nopean ja ilmaisen 1-3 työpäivän toimituksen. Mobiilitukun porukka toivottaa sinulle mukavia ostoshetkiä kotimaisessa verkkokaupassamme!

G7 ThinQ

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG G7 ThinQ kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat

     LG G7 ThinQ julkaistiin toukokuussa 2018 ja toimituksen alkoivat heti seuraavassa kuussa, kesäkuussa. Suomen säästä ei koskaan tiedä ja välillä kaatosade yllättää, kun taas välillä hiekka pöllyää, mutta onneksi LG G7 ThinQ on pöly- ja vesitiivis. Se on varusteltu myös pikaladattavalla 3000mAh:n akulla, jonka lataat täyteen nopeasti yhteensopivalla pikalaturilla. Lisäksi LG G7 ThinQ tukee langatonta latausta, joten voit ladata laitettasi myös langattomalla laturilla. Tekoälyllä varustettu kamera tunnistaa kuvan kohteen ja tarkassa kaksoiskamerassa on 16+16 megapikseliä. Suuri 6.1” näyttö viimeistelee laitteen särmikkään ulkonäön ja laitetta saa ostettua harmaana, mustana, sinisenä ja punertavana. Jos mikään näistä väreistä ei ole makuusi, niin onneksi saat LG G7 ThinQ kuorilla laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat.

    LG G7 ThinQ kuoria jokaisen tarpeeseen

    Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman LG G7 ThinQ kuoria, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Niiden valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta haluat. Tykkäätkö enemmän lompakkomallisista LG G7 ThinQ kuorista vai pelkän takaosan suojaavista? Entä onko sinulle tärkeintä kuorien ulkonäkö, suojaavuus vai se, että ne antavat loistavan otteen liukkaaseen puhelimeesi? Mietittyäsi tarpeitasi LG G7 ThinQ kuoren suhteen on helppo tutustua valikoimaan ja löytää sopivin vaihtoehto omaan käyttöön. Ja, jos olet kokenut jonkun kuoren toimivaksi aiemmin, niin kannattaa ostaa samankaltainen tuote.

    LG G7 ThinQ kuorilla ja panssarilasilla suojaan

    Löydettyäsi käyttöösi sopivimmat LG G7 ThinQ kuoret kannattaa viel&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä