LG G7 Fit kuoret

LG G7 Fit kuoret on luotu pitämään puhelimesi ehjänä ja vaalimaan sen ulkopintoja naarmuilta sekä muilta kolhuilta. Puhelin kannattaa suojata heti kun otat sen käyttöön, sillä sen käsitteleminen on huomattavasti mukavampaa, koska saat huomattavasti paremman otteen puhelimesta, eikä puhelin rikkoonnu niin herkästi. LG G7 Fit suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja se onnistuu keneltä tahansa ilman minkäänlaisia työkaluja. Aseta kuori paikoilleen LG G7 Fit puhelimen päälle, jolloin sivut, takapuoli ja näyttö on tehokkaasti suojattu rikkoontumista vastaan. Kaikista parhaan suojan puhelimelle antaa kansiläpällinen suojakotelo, sillä se suojaa LG G7 Fit puhelimen joka suunnasta. Myös ohuet kuoret ovat erinomainen vaihtoehto yhdessä näytön päälle asetettavan panssarilasin kanssa. Tule löytämään omat puhelintarvikkeesi suuresta valikoimastamme!

G7 Fit

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lg G7 Fit – kuorella suojaat suuren näytön

    Lg G7 Fit puhelimen etupuoli on jopa yli 80 prosenttisesti pelkkää 6.1 tuuman kokoista LCD näyttöä. Näin suuri näyttö on koko ajan alttiina osumille esimerkiksi, kun puhelin pääsee lipeämään käsistä ja putoamaan lattialle. Ennen, kun puhelimen runko ja näyttö pääsee putoamaan, kannattaa se suojata kauttaaltaan Lg G7 Fit suojakuorilla. Näin puhelin on suojattuna tehokkaasti joka puolelta, eikä sinun tarvitse pelätä jokaista näyttöön kohdistuvaa osumaa.

    Lg G7 Fit – etsinnässä sopivat suojakuoret

     Olemme keränneet tähän tuotevalikoimaan suuren määrän erilaisia kuoria, joista jokainen sopii täydellisesti Lg G7 Fit puhelimen rungon ympärille. Myös sivussa olevien äänenvoimakkuus -näppäinten, sekä avausnäppäimen painaminen onnistuu vaivattomasti, eikä kuoria tarvitse irrottaa edes siinä vaiheessa, kun asetat USB-C laturin tai johdolliset kuulokkeet niille tarkoitettuihin portteihin. Tutustu rohkeasti erilaisiin ja eri värisiin vaihtoehtoihin!

     Ensimmäisenä sinun tulee valita, haluatko kansiläpällisen suojakuoren, joka suojaa Lg G7 Fit puhelimen näyttöä samalla kuin muutakin runkoa. Hyvänä puolena kansiläpällisessä vaihtoehdossa on, että se tarjoaa 360 asteen säteellä suojaa puhelimelle. Näytön päälle asettuva kansi on yksi parhaista tavoista ehkäistä suurikokoisen kosketusnäytön rikkoontuminen.

     Joidenkin mielestä kansiläpällisen Lg G7 Fit kuoren käyttäminen on kuitenkin hankalaa, sillä se pitää kääntää joka kerta pois edestä, kun näyttöä käytetään. Näille käyttäjille on onneksi tarjolla suojakuoria, joissa ei ole kansiläppää. Tällöin suoja asetetaan rungon, näppäinten ja takaosan päälle. Reunat

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä