LG G5 kuoret

LG G5 kuoret näyttävät ja tuntuvat hyvältä arvokkaan älypuhelimen päällä, mutta mikä tärkeintä, ne saattavat joku päivä olla erottava tekijä rikkinäisen ja ehjän laitteen välillä. Täydellisesti puhelimen muotojen päälle istuvat LG G5 kuoret tuntuvat kädessä sulavalta ja miellyttävältä. Istuvuus on jopa niin hyvää, että et välttämättä edes huomaa niiden olemassaoloa. Kun LG G5 kuoret suojaavat kaikki kulmat, taustan ja joissain tapauksissa myös näytön, ei sinun tarvitse käsitellä puhelinta silkkihansikkain, vaan voit antaa luurin kulkea mukana vauhdikkaassa arjessasi. LG G5 kuoret on saatavilla monissa eri väreissä, joten löydät varmasti omaa silmääsi miellyttävän värin. Lähetämme LG G5 kuoret ja muut tilaukset mahdollisimman pikaisesti tilauksesta, joten ne saapuvat perille 1-3 arkipäivässä eikä postikuluja tule minkäänlaisia, eli ne ovat 0€!

G5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG G5 Puhelimen Kuoret

    LG G5 on tehty ilman kompromisseja, täydellisyyteen pyrkien. Puhelimessa on tyylikäs ja kestävä metallinen rakenne. Lisäksi LG G5 puhelimen alaosan ja akun voi irrottaa. 5,3 tuuman näyttö on tarvittaessa todella kirkas, ja puhelimessa on myös kätevä Always on -näyttö, josta näet jatkuvasti tärkeät ilmoitukset ja kellonajan. Takapuolelta, kameran alta löydät turvallisuutta tuovan sormenjälkitunnistimen. Muistia LG G5 puhelimessa on 32 Gt ja saat laajennettua sen muistikortilla jopa 200 gigaan asti. Käyttömuistia on 4 Gt ja se yhdistettynä tehokkaaseen prosessoriin takaa aina maksimaalisen suorituskyvyn. Ulkoisilta mitoiltaan LG G5 on 149,4 x 73,9 x 7,7 mm kokoinen ja painoltaan 159 grammaa.

    LG G5 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG G5 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG G5 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG G5 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG G5 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG G5 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG G5 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    LG G5 suojaku

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä