LG G4s kuoret

LG G4s kuoret on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen puhelimesi kanssa, eikä sinun tarvitse huolehtia pystytkö käyttämään kameraa, liitäntöjä tai näppäimiä. Ne nimittäin onnistuvat aivan yhtä helposti kuin aina ennenkin. LG G4s kuoret tarjoavat erinomaista iskunkestävyyttä, mikä onkin hyvä ominaisuus, kun ei tarvitse pelätä jokaista laitteeseen kohdistuvaa iskua. Olisikin aika ikävää, jos puhelin hajoaisi pienestä huolimattomasta kolhusta, joten se kannattaa ehkäistä hankkimalla LG G4s kuoret. Jokaisen käyttäjän omat mieltymykset määrittävät, millaiset LG G4s kuoret ovat parhaat. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että mitä enemmän kuoret yltävät puhelimen ympäri, sitä paremmin ne myös suojaavat laitetta. Lähetämme LG G4s kuoret nopeasti, joten ne saapuvat perille 1-3 arkipäivässä. PS. 0€ suuruiset toimituskulut.

G4s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG G4s Puhelimen Kuoret

    LG G4s puhelimen muotoilu perustuu sen isoveljeen, G4-malliin, mutta se on kooltaan pienempi. Kohokuvioidun takakannen ja kaarevan muodon ansiosta LG G4s puhelimesta saa täydellisen otteen ja se tuntuu sekä näyttää laadukkaalta. 8 megapikselin kameran käyttökokemus nousee seuraavalle tasolle automaattisen ja manuaalisen käyttötilan ansiosta. Voit siis huoletta kuvat selfieitä ja muita tärkeitä otoksia, jotka on sitten helppo jakaa sosiaaliseen mediaan. Voit käyttää LG G4s laitteen kameraa järjestelmäkameran tapaan. Voit säätää valkotasapainoa, ISO-lukua ja valotusaikaa. Nopea laserautomaattitarkennus varmistaa, että saat kuvan nopeistakin tilanteista. LG G4s on ulkomitoiltaan 142,7 x 72,6 x 9,9 mm ja painoltaan 139 grammaa.

    LG G4s kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG G4s kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG G4s kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG G4s kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG G4s puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG G4s puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG G4s kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumis

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä