LG G4 kuoret

LG G4 kuoret tuovat monenlaisia ulottuvuuksia älypuhelimeesi, koska ne suojaavat sitä, tuovat erilaisen visuaalisen ilmeen laitteeseen ja saattavat jopa helpottaa sen käyttöä. Herkän elektronisen laitteen pitäminen ehjänä onkin yksi suurimmista syistä, miksi kukaan ostaa LG G4 kuoret, mutta lähes yhtä suuri syy on värimaailman ja tyylin päivittäminen omalle itselle mieluisaksi. LG G4 kuoret ovat myös erittäin kätevät käyttää, koska jotkin mallit sisältävät lompakolle tyypillisiä ominaisuuksia kuten korttipaikan ja setelitaskun. Sen lisäksi, että löydät mieluisat LG G4 kuoret, suosittelemme sinua hankkimaan myös näyttöä suojaavan suoja- tai panssarilasin. Onhan näyttö kaikista herkin kohta puhelimessa, mutta LG G4 kuoret yhdessä näytönsuojan kanssa luovat suuren luokan iskunkestävyyttä. Muistathan, että toimitamme kaikki tilaukset 1-3 arkipäivässä ja toimituskulut ovat tasan 0€.

G4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG G4 Puhelimen Kuoret

    LG G4 on hienon laitteiston ja näyttävästi suunnitellun ulkoasun täydellinen yhdistelmä. Puhelimen kameran F1.8-aukko on harvinaisen laaja älypuhelimessa. LG G4 soveltuu erittäin hyvin hämärässä kuvaamiseen sekä muotokuvien ottamiseen. Loistava kamera ei ole puhelimen ainoa tekninen innovaatio. LG G4 tekee otetuille kuville oikeutta edistyksellisen IPS Quantum -näytön ansiosta. 2560x1440-resoluutioinen, 5,5 tuuman Quad HD -näyttö on super tarkka. Näyttöä ei ole paranneltu akkukeston kustannuksella. LG G4 on varusteltu vaihdettavalla, 3 000 mAh:n akulla. Lisäksi 148,9 x 76,1 x 9,8 mm kokoisessa ja 155g painoisessa puhelimessa on nopea ja energiatehokas Qualcomm Snapdragon 808 -prosessori X10 LTE -yhteydellä.

    LG G4 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG G4 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG G4 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG G4 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG G4 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG G4 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG G4 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. LG

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä