LG G3 kuoret

LG G3 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat LG G3 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

G3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG G3 Puhelimen Kuoret

    LG G3 -mallin 5,5 tuuman Quad HD-näyttö, ylellinen muotoilu ja edistyksellinen kamera vievät tämän älypuhelimen täysin uudelle tasolle. 13 megapikselin kamerassa on laserautomaattitarkennus ja Dual Led-salama.. Suurella näytöllä ja metallikuorilla varustettu LG G3 on paitsi ohut ja kevyt (146,3 x 74,6 x 9,3mm; 154g), sen kaarevat muodot ja takaosassa oleva Rear Key-näppäin tekevät puhelimen käytöstä ylellisen tuntuista ja mahdollistavat helpon käytön jopa yhden käden otteella. Vaihdettava 3000 mAh akku ei jätä sinua pulaan vaan takaa pitkäaikaisen käytön. Uudistetulla sisällöllään LG G3 ei jää kilpailijoidensa varjoon: neliydinprosessori, nopeat 4G-yhteydet, uudistettu käyttöliittymä ja upeat suojakuoret kruunaavat tämän LG G3 puhelimen.

    LG G3 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG G3 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG G3 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG G3 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG G3 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen.

    Kuoret parantavat LG G3 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG G3 k

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä