LG kuoret

LG on eteläkorealainen elektroniikkajätti, joka valmistaa mm. älypuhelimia, jotka käyttävät Googlen kehittämää Android käyttöjärjestelmää. Laitteisiin on siis saatavilla huomattava määrä erilaisia sovelluksia käyttäjän mieltymysten mukaan. LG yhdistää puhelimiinsa upeaa, persoonallista muotoilua sekä huippuluokan ominaisuuksia, joiden avulla mobiililaitteet helpottavat käyttäjänsä päivittäistä toimintaa. Toimitamme LG lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

LG

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG puhelimien kuoret

    LG on kaikille tuttu eteläkorealainen elektroniikkajätti, joka valmistaa mm. älypuhelimia. LG puhelimet käyttävät Googlen Android käyttöjärjestelmää, mikä onkin vain yksi puoli näissä monipuolisissa laitteissa. LG kuoret ja suojakuoret ovat oiva tapa suojata laadukkaat laitteet arjen kolhuilta. Mikään ei harmita niin paljon kuin rikkinäinen LG puhelin, joten miksi päästää laitetta siihen kuntoon, kun kuoret ja suojakuoret voi sen ehkäistä. Suojaamisen lisäksi kuoret ja suojakuoret helpottavat arkea, koska esim. lompakko suojakoteloon voi sujauttaa kaikki kortit ja setelit, eikä erillistä lompakkoa enää tarvita. Valitse sinulle mieluisa väri: musta, valkoinen, punainen, pinkki, sininen tai ruskea. LG kuoret ja suojakuoret ovat upea lisätarvike arvokkaaseen kännykkään. LG puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa.

    Kaikki LG puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa LG puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat LG puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. LG puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. LG puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla. Silikonimaiset LG puhelimen S-Line suojakuoret ovat varma valinta jokaiselle älypuhelimelle, koska niiden avulla laitteest

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä