Lenovo Moto G5S Plus kuoret

Lenovo Moto G5S Plus kuoret suojaavat laitettasi ikävän yllätyksen tai huonon päivän sattuessa. Huonoimmassa tapauksessa ei tarvita kuin yksi kohtalokas lipsahdus käsistä ja laite on jo entinen. Hankkimalla Lenovo Moto G5S Plus kuoret saat liukkaaseen laitteeseesi loistavan näppituntuman ja suojaat sen pudotuksia, likaa ja iskuja vastaan. Lenovo Moto G5S Plus kuoria valitessasi kannattaa miettiä tarkkaan mitä ominaisuuksia tarvitset, jotta saat kertaheitolla sinun käyttöösi parhaiten soveltuvimmat kuoret. Tutustu siis kattavaan Lenovo Moto G5S Plus valikoimaamme ja yhdistä suojaukseen näytön panssarilasi, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan. Toimitamme kaikki tilaukset 1-3 arkipäivässä Suomesta ilman toimituskuluja. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Moto G5S Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G5S Plus kuoret - tyyliä sekä suojaa

    Istut työmatkalla bussissa ja katsoessani Motorola Moto G5S Plus puhelintasi huomaat, että vanhat suojakuoret ovat jo aikansa eläneet. Mietit, että kamala homma lähteä etsimään uusia kaupasta, sillä kivijalkakaupat myyvät ainoastaan kuoria uusimmille malleille. Mistähän löytäisit kuoret? Siinä työmatkallasi kerkeät helposti löytämään mieluisesi Motorola Moto G5S Plus kuoret verkkokaupastamme muutamalla klikkauksella ja tilaus on jo käytännössä tehty. 

    Kuorien ulkonäöllä on joillekin merkitystä – joillekin ei. Mielestämme ryhdikkäät ja sinun näköisesi kuoret kertovat sinusta paljon. Ne myös tekevät Motorola Moto G5S Plus puhelimestasi huomattavasti paremman näköisen. Ja mikä tärkeintä – puhelimesi on suojattu ja se säilyy siistinä käytössäsi pidemmän aikaa.  Valitse siis sinun käyttöösi sopivimmat kuoret ja leikittele väreillä. Jos olet tottunut turvautumaan varmaan mustaan, niin kokeile vaihteeksi ruskeaa tai sinistä piristämään arkeasi. Tai jos olet räiskyvämpi persoona tai haluat yhdistää Motorola Moto G5S Plus puhelimesi osaksi asukokonaisuuttasi, niin kokeile violettia ja pinkkiä ja puhelimesi huomataan. 

    Motorola Moto G5S Plus kuoret – panssarilasi viimeistelee laitteesi suojauksen

    Kun olet hankkinut sinulle sopivimmat kuoret Motorola Moto G5S Plus laitteellesi, niin suosittelemme sinua viimeistelemään suojauksen näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on tavallista lasia 9 kertaa vahvempi ja helppo asentaa. Panssarilasia käytettäessä tuntuma on kuin puhelimen omalla näytöllä, joten panssarilasia ei edes huomaa. Suosittelemme panssarilasia käytettävän kaikkien Motorola Moto G5S Plus kuorien kanssa, sillä yksikin tiputus voi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä