Lenovo Moto G5 Plus kuoret

Lenovo Moto G5 Plus kuoret on tehty kestämään ja suojaamaan puhelintasi kaikilta mahdollisilta osumilta ja naarmuilta, mitä nyt jokapäiväisessä arjessa saattaa tulla eteen. Suojaaminen onkin tärkeää, koska suurella näytöllä varustetut älypuhelimet ovat aina alttiita rikkoontumiselle, naarmuista puhumattakaan. Tältä sivulta löydät monenlaisia Lenovo Moto G5 Plus kuoria, joilla saat paitsi turvaa myös täysin uudenlaista tyyliä laitteeseesi. Valitset vain, minkä malliset ja väriset Moto G5 Plus kuoret haluat laittaa puhelimesi päälle. Musta on väreistä kaikista halutuin, mutta myös valkoinen ja läpinäkyvä ovat suosittuja. Kun tilaat Lenovo Moto G5 Plus kuoret Mobiilitukusta, sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia postikuluja. Maksat ainoastaan tuotteiden hinnan ja toimitus on nopeaa!

Moto G5 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Moto G5 Plus kuoret ja muut tärkeät lisätarvikkeet

    Lenovo Moto G5 Plus kuorien ehkä paras puoli on niiden suojaavuus, sillä ilman kuoria Lenovo Moto G5 Plus puhelin on suorastaan heikko kapistus. Kannattaakin panostaa hyviin Moto G5 Plus kuoriin, jotta puhelimesi ei rikkoonnu läheskään niin helposti. Moto G5 Plus kuoria on saatavilla erilaisina malleina, joista kannattaa tutustua etenkin lompakko suojakoteloihin ja pehmeästä tpu geelistä valmistettuihin S-Line suojakuoriin.

    Muita tärkeitä lisätarvikkeita ovat esimerkiksi Lenovo Moto G5 Plus kuoreen kiinnitettäviä finger stand otenauhoja, kaapeleita tai autoilutarvikkeita. Finger stand otenauha on saavuttanut maailmalla huiman suosion, koska siten saat puhelimestasi paremman otteen kuin koskaan aikaisemmin. Pujota sormesi otenauhan lävitse ja puhelimesi pysyy mukana vähän kovemmassakin menossa! Jokaisessa puhelimen ostopakkauksessa tulee mukana tietenkin latauskaapeli, mutta harvemmin niitä on kenelläkään liikaa. Kannattaakin varustautua hieman paremmin jokaiseen arkipäivään ja tilanteeseen, jossa akku on loppu. Hanki siis ylimääräinen latauskaapeli ja saat virtaa kotona, mökillä ja missä tahansa muuallakin. Autoilevan ihmisen kannattaa harkita esimerkiksi autotelinettä tai tupakansytyttimeen laitettavaa latauspistoketta. Tiesithän, että kaikki nämä ja oikeastaan muutkin lisätarvikkeet toimivat yhdessä Lenovo Moto G5 Plus kuorien kanssa. Käy

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä