Lenovo Moto G5 kuoret

Lenovo Moto G5 kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle jättäen kaikki näppäimet ja liittimet vapaaksi käyttöä varten. Lenovo Moto G5 kuoret voivat pelastaa huonoimmankin päiväsi, sillä puhelimen tippuessa maahan ne suojaavat laitettasi rikkoontumiselta. Suojaamisen lisäksi Lenovo Moto G5 kuoret antavat laitteellesi persoonallisen ja haluamasi ulkonäön. Joten jos puhelinta ei löytynyt lempivärissäsi, niin voit helposti muuttaa asian ostamalla haluamasi väriset tai kuosiset kuoret. Lenovo Moto G5 kuorien lisäksi kannattaa hankkia näytön panssarilasi, joka suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Tällä yhdistelmällä on laitteesi suojattu kauttaaltaan. Toimitamme kaikki tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa suoraan kotiisi. Muistathan, että toimituskulut on meillä aina 0€! Tervetuloa ostoksille!

Moto G5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Moto G5 Puhelimen Kuoret

    Lenovo Moto G5 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Lenovo Moto G5 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Lenovo Moto G5 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Lenovo Moto G5 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Lenovo Moto G5 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Lenovo Moto G5 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Lenovo Moto G5 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

                                      

    Lenovo Moto G5 suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Lenovo Moto G5 kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät kuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei Lenovo Moto G5 liu’u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät kuoret on tehty p&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä