Huawei Y7 2019 kuoret

Huawei Y7 2019 suojakuoret on tehty pitämään puhelin ehjänä mahdollisimman pitkään. Kuoria voikin kuvata edulliseksi vakuutukseksi, sillä rikkoontumisen vaara pienenee merkittävän paljon, kun olet valinnut Huawei Y7 2019 puhelimelle asianmukaiset suojatuotteet. Suojaavuuden ja turvallisuuden lisäksi kuoret tekevät Y7 2019 puhelimen käyttämisestä mukavampaa ja vaivattomampaa. Voit nimittäin kuljettaa puhelimesi kanssa samassa paikassa esimerkiksi paria pankkikorttia sekä muutamaa seteliä. Jos tapanasi on katsella videoklippejä esimerkiksi YouTubesta, niin Huawei Y7 2019 suojakuoret ovat sinulle ehdoton valinta: saat nimittäin asetettua laitteesi parhaaseen mahdolliseen katselukulmaan. Tee tilaus verkkokaupastamme heti ja toimitamme tilauksesi matkaan tilaustasi seuraavana arkipäivänä. Näin se saapuu sinulle supernopeasti! PS. Mobiilitukussa ei ole postikuluja.

Y7 2019

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Miksi ostaa Huawei Y7 2019 suojakuoret?

    Olet varmasti miettinyt, miksi kannattaa hankkia Huawei Y7 2019 puhelimen suojakuoret. Kaikista tärkein syy on, että kuoret lisäävät Y7 2019 puhelimen iskunkestävyyttä huomattavan paljon. Näin sinun ei tarvitse pelätä jokaista puhelimeesi kohdistuvaa iskua tai pudotusta. Huawei Y7 2019 puhelimen sivut ja tausta ovat hyvin liukasta polykarbonaattia, joten laite saattaa pudota kädestä ilman silikonisia tai nahkaisia suojakuoria. Suurikokoinen 6,26 tuuman kokoinen näyttö on herkästi alttiina rikkoontumiselle, joten jokaista pudotusta kannattaa välttää. 

    Toinen hyvä syy hankkia Huawei Y7 2019 kuoret on, että ne helpottavat puhelimen käyttöä arkisissa tilanteissa. Monissa kansiläpällisissä versioissa, kun on sisäänrakennettu korttipaikka sekä setelitasku. Saatkin asetettua näihin kaikki tärkeimmät maksamiseen tarvittavat maksuvälineet kuten pankkikortin ja pari seteliä. Käyttöä helpottava ominaisuus on myös kuorten mahdollisuus toimia katselutelineenä. Voitkin katsoa helposti YouTube tai Instagram videoita, kun olet taittanut Y7 2019 puhelimen mukavaan katselukulmaan. Ilman mitään suojakuoria puhelimen asettaminen hyvään asentoon on aina monimutkaista ja vaatii omaa luovuutta.

    Huawei Y7 2019 puhelimessa on Micro-USB liitäntä, joka on tietenkin huomioitu myös kaikissa suojakuorissa. Sinun ei nimittäin tarvitse ottaa sitä koskaan pois puhelimen päältä, vaan lataaminen, kuulokkeiden käyttäminen ja näppäinten painaminen onnistuu samalla tavalla kuin ilman suojaakin.

    Valitse yksiväriset tai kuviolliset Y7 2019 kuoret

    Kattavasta Huawei Y7 2019 kuorivalikoimasta löydät varmasti omaan käyttöösi parhaiten soveltuvan tuotteen. Mikäli haluat, että Y7 2019 puhelimen oma sininen, musta tai punainen väri näkyy, niin silloin suosittelemme valitsemaan lä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä