Huawei Y6p Kuoret

Kuoret ja Huawei Y6p kuuluvat yhteen ja niitä onkin suositeltavaa käyttää samanaikaisesti. Näin puhelimesta tulee huomattavasti kestävämpi ja sen 6.3 tuuman kokoinen näyttö säilyy varmasti ehjänä, eikä muoviseen runkoon pääse tulemaan ikäviä halkeamia. Huawei Y6p kuorilla sinun on mahdollista myös muuttaa puhelimen värimaailma täysin toisenlaiseksi, sillä laitetta ei ole saatavissa kuin muutamassa eri värissä. Suojakuoret tuovat rajattoman määrän erilaisia värivaihtoehtoja puhelimeen, unohtamatta tietenkään suojaamista. Suojaavuus on kuitenkin suojatuotteiden kaikista tärkein ominaisuus, ja sen ne tekevätkin hyvin. Enää sinun ei tarvitse pelätä Huawei Y6p puhelimen rikkoontumista, vaan voit huokaista helpotuksesta. Puhelimesi on hyvässä turvassa ja näyttää kaiken lisäksi paremmalta kuin koskaan ennen.

Y6p

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Millaiset ovat suosituimmat Huawei y6p kuoret?

    Mikäli haluat suojata puhelimesi samalla tavalla kuin suurin osa muista ihmisistä, niin kannattaa valita käyttöön joko musta suojakuori tai musta lompakko suojakotelo. Ylipäätään kaikki mustat Huawei Y6p kuoret ovat kaikista suosituimpia tuotteita niiden mallista riippumatta. Musta sopii jokaiselle käyttäjälle ja näyttää jokaisessa tilanteessa hyvältä, joten ei ihme, että se on suosittu väri.

    Kannellinen lompakko suojakotelo on yksi verkkokauppamme suosituimmista tuotteista. Ei olekaan ihme, että monet valitsevat sellaisen myös Huawei Y6p puhelimen suojaksi. Kulkeehan siinä mukana esimerkiksi ajo- sekä pankkikortti, ja muutama seteli. Kansiläpän hyvänä puolena on sen tarjoama kattava suoja puhelimen 6.3 tuuman kokoiselle näytölle. Eipähän pääse puhelimen tarkka näyttö rikkoontumaan niin helposti, ainakaan silloin, kun kansiläppä on suljettuna. 

    Parempi ote puhelimen rungosta

    Huawei Y6p:n runko on valmistettu kovamuovista, jonka huonona puolena on liukkaus. Etenkin hieman kosteilla käsillä tai hanskoilla, on vaarana, että puhelin tippuu kädestä helposti. Tällaisen ikävän tapahtuman haluamme välttää kaikin keinoin, minkä vuoksi jokainen suojakuori on valmistettu mahdollisimman liukumattomaksi. Aseta Huawei Y6p kuoret paikoilleen ja saat varmasti paremman otteen laitteen liukkaista reunoista.

    Kaikista parhaan otteen saa joko tpu-muovisista suojakuorista tai sitten nahkaisista lompakko suojakoteloista. Molempia materiaaleja löytyy valikoimastamme paljon, joten löydät varmasti sinun silmääsi miellyttävän suojaustavan. Valitse oma suosikkivärisi ja tilaa se heti samoin tein!

    Ehjä puhelin kestää vuosia

    Kun pidät Huawei Y6p puhelimen ehjänä, toimii se moitteettomasti myös useamman vuoden päästä. Nykyisissä Android puhelimissa on tarpeeksi tehoa suorittimissa ja myös näyttöjen koko ja tarkkuus ovat relevan

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä