Huawei Y6 Pro kuoret

Huawei Y6 Pro kuoret ovat erinomainen lisä puhelimen kanssa käytettäväksi lisätarvikkeeksi, koska kukapa meistä haluaisi nähdä oman luurinsa rikkonaisena pari päivää käyttöönoton jälkeen vain sen vuoksi, että se on lipsahtanut kädestä kovalle kivilattialle tai maahan. Onneksi Huawei Y6 Pro kuoret tarjoavat edullisen ratkaisun tällaiseen ongelmaan! On hyvä myös muistaa, että Huawei Y6 Pro kuoret tarjoavat myös paljon muuta kuin vain suojaavuutta, sillä ne tuovat käyttöösi esimerkiksi uusia tapoja käyttää luuria, uusia värejä ja kokonaan uudenlaista tyyliä. Huawei Y6 Pro kuoret ovat siis yllättävänkin monipuoliset ja käytännölliset. Haluamme, että saat tilaamasi Huawei Y6 Pro kuoret käyttöösi nopeasti, joten toimitamme lähetykset 1-3 arkipäivässä, emmekä veloita minkäänlaisia postikuluja.

Y6 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Kuinka Huawei Y6 Pro Y6 proet tulisi valita?

    Jos olet ensimmäistä kertaa hankkimassa Huawei Y6 Pro puhelimelle kuoria, niin saatat miettiä, millaiset olisivat parhaat kuoret suojaamaan laitetta erinäisiltä arkisilta sattumilta. Suojaavuuden kannalta parhaat kuoret ovat sellaiset, jotka kattavat Y6 Pron mahdollisimman kattavasti joka puolelta. Tällöin suosittelemme ehdottomasti valitsemaan niin sanotut lompakko suojakuoret, joiden sisään Y6 Pro asetetaan. Lompakkomallinen suoja on kuin kirja ja puhelinlaite asetetaan kirjan kansien väliin, eli kannet ja sivut suojaavat sitä tehokkaasti, vaikka sinulle sattuisi vahinko ja laite putoaisi maahan. Niiden positiivisiksi puoliksi voidaan myös lukea, että kuoren kansiläppä asettuu myös näytön päälle suojaamaan sitä naarmuilta ja iskuilta. 

    Jos mietitään Huawei Y6 Pro kuoria käytettävyyden näkökulmasta, ollaankin jo vaikeamman kysymyksen ääressä. Edellä esiteltyjen lompakko kuorien hyvä puoli on, että ne korvaavat parhaassa tapauksessa lompakon kokonaan, sillä muutamat kortit ja setelit mahtuvat kansien väliin vaivattomasti. Kaikki eivät tosin tykkää, kun Y6 Pron näytön päälle kääntyy kansiläppä, jota pitää aina aukoa. Siinä tapauksessa suosittelemme ohuempia ja aavistuksen heikommin suojaavia pelkkiä takakannen, sivut ja kulmat suojaavia S-Line kuoria. Näiden etuna on, että ne pysyvät kädessä paremmin kuin hyvin ja pitävät Huawei Y6 Pron profiilin ohuena ja kevyenä.

    Huawei Y6 Pro kuoret sekä suojalasi

    Valitsit minkä kuoren tahansa Y6 Pro puhelimeesi sinun kannattaa tiedostaa, että näyttö on edelleen suojaamatta. Kyllähän joissain kuorissa on kansiläppä, mutta ei

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä