Huawei Y6 kuoret

Huawei Y6 kuoret sopivat kenen tahansa puhelimen kaveriksi ja hyödyttävät varmasti jokaista käyttäjää. Monet hankkivat Huawei Y6 kuoret yksinkertaisesti siitä syystä, että he haluavat pitää luurinsa ehjänä mahdollisimman pitkään. Muita syitä ovat esimerkiksi, että halutaan vaihtaa laitteen värimaailmaa tai halutaan kustomoida puhelin erilaisiin käyttötarkoituksia varten. Käyttötapoja on monia, joten vain sinä valitset, millaiset Huawei Y6 kuoret haluat ja millaista tarkoitusta varten. Onneksi vaihtoehtoja on useampia, niin sinun on helpompi löytää mieluisat Huawei Y6 kuoret. Valitse esimerkiksi kätevä korttipaikoilla ja setelitaskulla varustettu suojakotelo, pehmeäpintainen- tai ultraohut suojakuori. Kun tilaat Huawei Honor Y6 kuoret, toimitetaan ne sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, eikä sinun tarvitse maksaa minkäänlaisia toimituskuluja. Toisin sanoen toimituskulut ovat 0€!

Y6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Löydä itsellesi sopivat Huawei Y6 kuoret

    Kun olet juuri käynyt ostamassa uuden Huawei Y6 puhelimen, sinun kannattaa investoida mahdollisimman pikaisesti myös puhelimeen sopiviin kuoriin. Tämä puhtaasti siitä syystä, että sinun Y6 puhelimesi pysyisi ehjänä ja naarmuuntumattomana mahdollisimman pitkään. Sinun tarvitsee vain päättää, millaiset kuoret ovat parhaat juuri sinun käyttöösi. 

    Sopivien kuorten valinta alkaa siitä, että sinun tulee tunnistaa omat tarpeesi. Arvostatko Huawei Y6 kuorissa esimerkiksi mahdollisimman kattavaa suojaavuutta, loistavaa pitoa vai ohutta muotoilua. Parhaan suojaavuuden saavutat, kun valitset kestävät ja monipuoliset Huawei Y6 lompakko kuoret, joissa on suojaa ympärillä joka puolella. Näiden erikoisuus ja hyvyys on kuorten kätevä setelitasku sekä kaksi korttipaikkaa. Voit siis kuljettaa mukanasi esimerkiksi pankki- ja luottokortteja sekä muutamia kymppejä setelirahaa. Lompakko mallinen Huawei Y6 kuori taittuu myös käteväksi katselutelineeksi, eli saat asetettua näytön vaaka-asentoon ja videomateriaalin katseleminen on helpompaa.

    Pitoa ja ohuutta arvostavat käyttäjät saattavat innostua osittain läpikuultavista S-Line kuorista, jotka istuvat Huawei Y6:n päälle kuin hansikas käteen. Saumattomasti puhelimen päälle istuvat kuoret tuntuvat pehmeältä ja antavat puhelimelle erinomaisen pidon. Hyawei Y6 ei pääse kovinkaan helposti lipsahtamaan kädestäsi näiden kuorten avulla!

    Kannattaa hankkia myös muita Huawei Y6 lisätarvikkeita 

    Jopa kuoria tärkeämpi lisätarvike Huawei Y6 puhelimelle on näytön päälle asetettava panssarilasi, jonka tehtävänä on suojata näyttöä kaikilta mahdoll

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä