Huawei Y6 2018 kuoret

Huawei Y6 2018 kuoria löydät valikoimastamme eri mallisina, eri materiaaleista valmistettuna ja eri ominaisuuksilla varustettuina. Kaikkia näitä Huawei Y6 2018 kuoria yhdistää se, että ne ovat mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle. Lisäksi ne suojaavat laitettasi tehokkaasti iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Tutustu valikoimassamme Huawei Y6 2018 kuoriin ja löydä itsellesi juuri se sopivin ja mieluisin vaihtoehto. Muistathan vielä suojata laitteesi herkimmän osan, eli näytön, jotta suojaus on viimeistelty, eivätkä pienet iskut hidasta vauhdikasta arkeasi. Suosittelemme panssarilasin käyttöä lämpimästi kaikkien Huawei Y6 2018 kuorien kanssa. Muistathan, että toimitamme kaikki tilaukset supernopealla toimituksella ja ilman erillisiä toimituskuluja! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Y6 2018

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Y6 2018 on Y-sarjan uusin tulokas

    Huawei Y6 2018 ilmeistyi Suomen markkinoille toukokuussa 2018 ja onkin Huawei Y6 2017 mallin seuraaja. Ulkonäöllisesti Huawei Y6 2018 eroaa edeltäjästään huomattavasti, sen näyttö on huomattavasti suurempi ja takakameran paikka on siirretty täysin eri paikalle. Täysin uutena ominaisuutena Huawein Y-sarjalle on Huawei Y6 2018 varusteltu kasvojentunnistuksella. Lisäksi se on kooltaan huomattavasti suurempi ja näin ollen Huawei Y6 2018 kuoret täytyy ostaa mallikohtaisesti. Tätä puhelinta ostaessa väreistä löytyy mustaa, kultaista ja sinistä vaihtoehtoa, jotta jokainen löytää itselleen varmasti sopivimman vaihtoehdon. Onneksi väriä pystyy kuitenkin vaihtamaan kätevästi Huawei Y6 2018 kuorilla, joten kuorilla luot laitteestasi juuri sen värisen ja näköisen kuin itse haluat.

    Huawei Y6 2018 kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle

    Valikoimastamme löydät Huawei Y6 2018 kuoria laidasta laitaan, eri mallisina, eri materiaaleista valmistettuina ja eri ominaisuuksilla varustettuina. Yhteistä kaikilla Huawei Y6 2018 kuorilla on se, että ne ovat mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle. Lisäksi ne kaikki suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja naarmuja vastaan. Kuoria valitessasi kannattaa miettiä mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ja tarpeellisia. Omien tarpeiden miettimisen jälkeen on helppo vertailla eri Huawei Y6 2018 kuoria ja löytää itselleen juuri se sopivin vaihtoehto. Toisille paras ja sopivin vaihtoehto on lompakkomallinen kuori, johon saa sujautettua kätevästi tärkeimmät maksukortit mukaan. Kun taas toisten makuun on mahdollisimman ohut kuori, joka antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseen. Valitse siis käyttöösi sopivin Huawei Y6 2018 kuori ja yhdistä siihen lempivärisi.

    Kuorilla ja panssarilasilla laitteesi on suojattu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä