Huawei Y6 2017 kuoret

Huawei Y6 2017 kuoret löytyvät tästä kategoriasta. Voit valita esimerkiksi suosituista lompakko suojakoteloista jonkun, vai olisiko kenties reunat ja taustan suojaava Huawei Y6 2017 kuori sinun juttusi? Oli miten oli, suosittelemme ensimmäisenä lisäämään ostoskoriin iskunkestävän panssarilasin, jonka olemassaoloa ei huomaa, ennen kun puhelimesi pääsee lipeämään kädestäsi maahan. Tällöin lasi ottaa iskun itseensä ja pelastaa näytön rikkoontumiselta. Usko pois, putoaminen tapahtuu jossain vaiheessa kuitenkin. Huawei Y6 2017 kuorien lisäksi löydät valikoimastamme myös monia muita hyödyllisiä lisätarvikkeita. Selaile vain sivua alaspäin ja näet kattavan tarjontamme! Kun tilaat Huawei Y6 2017 kuoret, niin sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia toimituskuluja, koska niitä ei ole!

Y6 2017

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Y6 2017 kuoret – avain parempaan kestävyyteen 

    Huawei Y6 2017 kuoret tarjoavat samassa paketissa suojaa, kestävyyttä ja käytettävyyttä. Eli toisin sanoen kaikkea sitä mitä uuden älypuhelimen omistaja voi vain toivoa! Suojaa siis Huawei Y6 2017 siihen täydellisesti suunnitelluilla kuorilla ja kasvatat sen kestävyyttä huomattavisti. Olisipa ikävää, jos uusi luuri sattuisi putoamaan pöydältä tai lipeämään kädestä ja hajoamaan tuhannen päreiksi. Tällainen ei paljon naurattaisi. Suosittelemmekin hankkimaan Huawei Y6 2017 kuoren suojaamaan reunoja, taustaa sekä joissain tapauksissa myös näyttöä. 

    Lompakko suojakotelot ovat Huawei Y6 2017 kuoria parhaasta päästä, niiden kattavan suojauksensa ansiosta. Kotelot paketoivat puhelimen 360 asteen säteeltä eli joka puolelta. Tällöin voit käyttää huoletta puhelintasi jokaisessa arjen tilanteessa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että edes lompakko suojakotelo ei ole täydellinen suojaustapa, vaan suosittelemme käyttämään myös näytön panssarilasia. Panssarilasin hienous on, että sitä voi, ja itseasiassa jopa kannattaa, käyttää yhdessä Huawei Y6 2017 kuoren kanssa. Tämä ohut ja iskunkestävä suojalasi pelastaa puhelimesi lähes joka kerralla!

    Huawei Y6 2017 kuoria ei tarvitse irrottaa koskaan

    Kun kerran olet kiinnittänyt Huawei Y6 2017 kuoret paikoilleen, sinun ei tarvitse niitä irrottaa käytön vuoksi oikeastaan koskaan. Voit nimittäin asettaa Micro-USB liittimellä varustetun kaapelin paikoilleen samalla kun kuoret ovat kiinni Huawei Y6 2017 puhelimessa. Sama pätee kaikkiin muihinkin käteviin lisätar

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä