Huawei Y6 2 Compact kuoret

Huawei Y6 2 Compact kuoret voivat pelastaa päiväsi, koska ne asetetaan puhelimesi päälle suojaamaan sitä esimerkiksi putoamisilta, naarmuuntumiselta sekä myös likaantumiselta. Jos pudotat Huawei Y6 2 Compact puhelimen, kuoret pelastavat sen todennäköisesti suuremmalta tuholta ja selviät tilanteesta vain säikähdyksellä sen sijaan, että joutuisit marssimaan lähimpään elektroniikkaliikkeeseen hankkimaan uutta laitetta. Ajattele siis kukkaroasi, hermojasi sekä aikaasi, ja hanki Huawei Y6 2 Compact kuoret pidentämään jokapäiväisen käyttölaitteesi elinikää. Huawei Y6 2 Compact kuoret ovat myös erinomainen keino piristää ja kustomoida luuri omanlaiseksi, eikä se vaadi juurikaan vaivaa tai aikaa. Huawei Y6 2 Compact kuoret ovat nopeat vaihtaa, joten saat täysin uuden näköisen laitteen hetkessä. Jotta sinun ei tarvitse odottaa pitkään, toimitamme tilauksesi 1-3 arkipäivässä, 0€ toimituskulut!

Y6 2 Compact

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Turvallisuus ensin: Huawei Y6 2 Compact kuoret

    Pyrit varmasti pitämään Huawei Y6 2 Compact älypuhelintasi kuin kukkaa kämmenellä, mutta siitä huolimatta saattaa joskus käydä jonkinlainen vahinko ja puhelimesi saattaa esimerkiksi lipsahtaa kovalle soramaalle tai asfaltille. Tällaisessa tilanteessa Huawei Y6 2 Compact kuoret tuovat puhelimellesi ylimääräistä turvaa, sillä ne takaavat laitteen säilymisen ehjänä myös pudotuksissa.

    Kuoret toimivat Huawei Y6 2 Compactille ikään kuin vakuutuksena, joka on kaiken lisäksi edullinen. Kannattaa siis investoida muutamia euroja, niin puhelin säilyy ehjänä ja hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään. Kuorien lähtöhinnat ovat erittäin edulliset, sillä ne alkavat alle 10 eurosta, joten ei kuulosta ollenkaan suurelta summalta Y6 2 Compactin suojaamiseen.

    Hanki värikäs kuori piristämään Huawei Y6 2 Compactia

    Suojaaminen on yksi Y6 2 Compactin kuorien tehtävistä, joskin se kaikista tärkein. Toinen tärkeä tehtävä kuorilla on, että ne tuovat yksilöllisen ja värikkään ulkonäön Huawei Y6 2 Compactiin. Värivaihtoehtoina on esimerkiksi lompakko kuorissa musta, valkoinen, punainen, pinkki, sininen, ruskea ja violetti. Näin monesta värivaihtoehdosta löydät varmasti itseäsi miellyttävän värin, jolla saat tummasta Y6 2 Compactistasi huomattavasti pirteämmän laitteen.

    Värikkäät kuoret ovat myös siinä mielessä hyvät, että ne löytyvät huomattavasti tummia vastaavia paremmin. Kuvittele esimerkiksi tilanne, jossa Huawei Y6 2 Compact puhelimesi päällä on musta kuori ja pudotat sen sohvan rakoon. Ei ole varmasti kaikista helpoin homma huomata mustaa tummaa sohvaa vasten. Mutta, jos olet valinnut värikkäämmä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä