Huawei Y5 2 kuoret

Huawei Y5 2 kuoret voivat olla paras kaverisi, kun käytät puhelintasi. Miksikö? Siksi, että saatat välillä käsitellä puhelintasi huolettomasti ja pahimmassa tapauksessa pudottaa sen kovalle alustalle, jolloin se mahdollisesti hajoaa. Sen sijaan, jos olet varautunut ja hankkinut Huawei Y5 2 kuoret, puhelimesi todennäköisesti selviää suuremmistakin iskuista ja toimii kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Voidaankin sanoa, että Huawei Y5 2 kuoret ovat edullinen vakuutus puhelimellesi, johon kyllä kannattaa investoida. Suojaavuuden lisäksi saat toki myös muuta, sillä Huawei Y5 2 kuoret vaihtavat puhelimesi ulkonäköä, värimaailmaa ja jopa käyttötapaa hetkessä täysin toisenlaiseksi. Huawei Y5 2 kuoret toimitetaan sinulle salamannopeasti 1-3 arkipäivässä eikä tilauksiin tule minkäänlaisia toimituskuluja – 0€ toimituskulut!

Y5 2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Y5 2 kuoret säilyttävät puhelimesi arvon

    Jos olet juuri hankkinut itsellesi uuden Huawei Y5 2 puhelimen, sinulla ei välttämättä ole heti mielessä sen jälleenmyynti. Yleensä jälleenmyynti on ajankohtainen aihe, kun laite on ollut käytössäsi noin 1,5-2 vuotta. On sanomattakin selvää, että ehjästä, toimivasta ja hyväkuntoisesta Huawei Y5 2:sta saa paljon paremman hinnan verrattuna rikkonaiseen ja huonokuntoiseen. Kannattaa siis olla kaukaa viisas ja suojata Y5 2 kuorilla, jotka ehkäisevät jälleenmyyntiarvoa heikentävät kulumat.

    Kuoret asetetaan Huawei Y5 2 puhelimen rungon päälle, jolloin kaikki sivut sekä tausta ovat turvassa. Mikäli haluat olla ekstra huolellinen, kannattaa sinun suojata myös näyttö esimerkiksi näytön suojalasina toimivalla panssarilasilla. Kuoret eivät tyypillisesti suojaa näyttöä, joten sen erilliseen suojaamiseen kannattaa panostaa muutamia euroja. Uuden näytön vaihtaminen on kallista lystiä, joten rikkoontumisen ennaltaehkäiseminen kuorilla ja lasilla on enemmän kuin vain järkevää.

    Lapsien käytössä Huawei Y5 2 kuori maksaa itsensä takaisin 

    Lapset ovat tunnetusti huolettomia käyttämään laitteitaan, joten kaikkea voi aina sattua ja tapahtua myös Y5 2:lle. Ettei vanhempien tarvitsisi hankkia kuukausittain uutta puhelinta, kannattaa hankkia Y5 2 yhteensopiva suojakuori suojaamaan puhelinta äkillisiltä rikkoontumisilta. Pienistä käsistä suurikokoinen puhelin lipsahtaa helposti maahan, jolloin kuoria tarvitaan kuin pelastavaa supersankaria. 

    Kun kuorilla varustetut lasten Huawei Y5 2:t pysyvät ehjänä, säästyy paitsi vanhempien rahat myös hermot, kun ei tarvitse kuunnella jatkuvaa kinuamista uudesta

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä