Huawei P9 Plus kuoret

Huawei P9 Plus kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei P9 Plus puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

P9 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei P9 Plus kuoret ja lasi ovat täydellinen yhdistelmä

    Huawei P9 Plus kuoret yhdessä suojalasin (josta käytetään myös nimitystä panssarilasi) kanssa muodostavat puhelimesta hyvin iskuja kestävän kokonaisuuden, joka ei vähästä säikähdä. Voit siis olla aavistuksen huolettomammin P9 Plus puhelimesi kanssa, kun siinä on asianmukaiset kuoret sekä muut suojaamiseen tarkoitetut tarvikkeet. Tunnet varmasti jonkun, joka on onnistunut särkemään puhelimensa, koska hän on jättänyt laitteensa ilman suojaa. Älä sinä tee samaa virhettä P9 Plussan kanssa, vaan hanki sekä kuoret että iskunkestävä panssarilasi.

    Sekä kuori, että suojalasi sopivat täydellisesti käytettäväksi samaan aikaan, sillä kuori suojaa vähintäänkin Huawei P9 Plussan sivut, kulmat ja taustan, joten näytön suojaaminen jää sitten suojalasin tehtäväksi. Ehkäpä parhaan mahdollisen lopputuloksen saat, kun valitset lompakkomallisen suojakuoren yhdessä lasin kanssa käytettäväksi. Näin P9 Plus näyttö on suojattu jopa tuplasti, minkä lisäksi kuljetat myös kortit ja setelit näppärästi samassa paikassa.

    Vaihtele Huawei P9 Plus kuoria fiiliksesi mukaan

    P9 Plus kuoret ovat kuin vaatteet: niiden vaihteleminen on mukavaa ja saat esimerkiksi oman fiiliksesi näkyviin myös puhelimeesi. Keväällä on mukava päivittää myös puhelin vastaamaan väriltään ulkona lisääntyvää valoa ja pidentyvää päivää. Tällöin voit valita esimerkiksi läpinäkyvän, pinkin tai punaisen kuoren. Syksyllä, kun päivä alkaa pimentyä ja lumi satamaan maahan, sopivat esimerkiksi valkoinen, sininen tai ruskea P9 Plussaasi. Jos värien valits

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä