Huawei P9 Lite Mini kuoret

Huawei P9 Lite Mini kuoret on valmistettu tyypillisesti pehmeästä ja joustavasta tpu muovista, joka kestää käytännössä mitä tahansa. Toinen suosittu vaihtoehto on kovamuovinen seos. Molempien etuna on, että kuoret kestävät kulutusta erinomaisesti, joten P9 Lite Mini puhelimesi on lähes varmassa turvassa erilaisten osumien ja iskujen varalta. Jos valitset Huawei P9 Lite Minisi turvaksi korttipaikallisen lompakko suojakotelon, niin se on valmistettu joko keinonahasta tai kiiltävistä eco-materiaaleista. Oli suojaustapasi mikä tahansa, saat tarvikkeita monissa eri väreissä aina kiiltävistä pinnoista himmeisiin mattapintoihin. Värimaailma on siis todella laaja Huawei P9 Lite Mini kuorissa, joten löydät varmasti sinun käyttöösi parhaat suojaustarvikkeet. Mobiilitukussa ei muuten ole toimituskuluja ja toimitus tapahtuu 1-3 arkipäivässä!

P9 Lite Mini

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei P9 Lite Mini kuoret on helppo asentaa

    Huawei P9 Lite Mini suojakuoria on olemassa monenlaisia: todella ohuista tpu muovisista kuorista aina kolme korttipaikkaa sisältäviin kansiläpällisiin lompakko suojakoteloihin. Jos olet ensimmäistä kertaa hankkimassa erillisiä suojatuotteita puhelimeesi, saatat miettiä, onko kuorten paikoilleen asentaminen helppoa ja onnistuuko se myös ensikertalaiselta. Onneksi kaikki P9 Lite Mini kuoret on todella helppo asettaa paikoilleen ja se onnistuu keneltä tahansa. Et tarvitse edes mitään työkaluja, että saat puhelimesi turvaan rikkoontumiselta. Helppoa vai mitä!

    Sekä Huawei P9 Lite Mini suojakotelot että -kuoret asetetaan paikoilleen samalla tavalla: aseta puhelimesi kuoren alaosaan kokonaan ja paina yläosa vasten kuoren reunoja. Hieman suojan mallista riippen, riippuu, kuinka yläosa asettuu paikoilleen, mutta pienellä vääntämisellä kuori asettuu P9 Lite Minin päälle. Taita siis suojakuoren reunat vain menemään Huawei puhelimesi päälle ja luuri pysyy paikoillaan kuoren sisällä. Puhelimesi on nyt hyvässä suojassa arkielämän kolhuilta!

    Muista suojata P9 Lite Mini puhelimesi suojakuorilla!

    Huawei P9 Lite Mini puhelin on Huawei P9 Liten pikkuveli, joka on varusteltu hieman pienemmällä näytöllä ja yllättävän paljon eroavalla ulkonäöllä. Kameran ominaisuudet ovat yhtä hyvät ja akkua on paranneltu hitusen. Jos olet onnekas ja satut omistamaan, tai haaveilet Huawei P9 Lite Mini puhelimesta, niin suosittelemme sen suojausta lämpimästi. Suojaamalla puhelimesi kuorilla pidennät luurin käyttöikää ja säilytät sen siistinä. Jokainen tuntee jonkun tuttavan, joka ei käytä minkäänlaista suojakuorta tai -koteloa puhelimessaan, koska ei kuulemma tarvitse sitä. Mutta mitäs sitten kun oma P9 Lite Mini lipsahtaa käsistä ja tipahtaa maahan? Voin kertoa, että kyllä harmittaa! Puhelime

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä