Huawei P9 Lite kuoret

Huawei P9 Lite kuoret ovat paitsi suojaustuote, myös ulkonäkö ja tyylituote, joilla voit räätälöidä omasta puhelimestasi paremmin sinun käyttötarkoitukseesi sopivan laitteen. Päätä, mitä haluat viestiä puhelimellasi ja valitse sitten sen mukaiset Huawei P9 Lite kuoret. Suosituimpia ovat nahkaiset lompakko suojakotelot sekä pehmeäpintaiset TPU –geelistä valmistetut Huawei P9 Lite kuoret. Läpinäkyvät Huawei P9 Lite kuoret ovat suosittuja, mutta värikkäistä tuotteista etenkin mustat, valkoiset ja ruskeat ovat kaikista halutuimpia. Löydä siis juuri sinua miellyttävät Huawei P9 Lite kuoret, niin puhelimesi säilyy paremmassa kunnossa huomattavasti pidempään. Kukapa sitä haluaisi jokaisen pienen kolhun jälkeen olla ostamassa uutta luuria. Ps. lähetämme lähetykset 1-3 arkipäivässä ja toimituskulut ovat pyöreät 0€!

P9 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Parhaat Huawei P9 Lite kuoret löydät tästä

    Huawei P9 Lite kuoret ovat varmasti mielessäsi, jos puhelimesi on uusi, koska tällöin yhteinen taipaleenne kestää huomattavasti pidempään. Parhaat Huawei P9 Lite kuoret löydät tästä valikoimastamme, jonka olemme pyrkineet kehittämään mahdollisimman monipuoliseksi, jotta löytäisit omiin tarpeisiisi sopivat tuotteet puhelimeesi. 

    On mahdotonta sanoa, mitkä Huawei P9 Lite kuoret ovat parhaat, koska emme edes ota valikoimaamme huonoja tuotteita. Kestävyydeltään valikoimamme keinonahkaiset lompakko kotelot ovat hyviä ja pärjäät samalla Huawei P9 Lite kuorella vuodenpäivät helposti. Ainoa vaaran paikka on suojaamaton näyttö, mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä apu on lähellä! Hanki Huawei P9 Liten näytön panssarilasi, josta käytetään myös nimeä suojalasi. Panssarilasi on huomaamaton suoja näytölle, mutta tekee siitä iskunkestävän, eikä näyttö pääse rikkoontumaan kovinkaan helposti!

    Lähes pomminkestävät Huawei P9 Lite kuoret 

    Jos mietitään, mitkä Huawei P9 Lite kuoret kestävät absoluuttisesti parhaiten, sanoisimme, että Armor kuoret ovat kestävyydeltään erinomaiset. Ne on valmistettu kestävästä pvc muovista, joka tuntuu kädessä mukavalta ja miellyttävältä. Huawei P9 Liten Armor kuorista saa huippuluokan otteen, koska reunat ovat pitävät ja materiaali pidon kannalta nihkeää. Kestävän tpu geeliä ja kovamuovia yhdistelevä rakenne ei hajoa helposti, koska valmistusmateriaali on niin kestävää. Kaksivärisiä osia sisältävät

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä