Huawei P9 kuoret

Huawei P9 kuoret voivat olla ratkaiseva tekijä, onko sinulla sama puhelin käytössä vielä viikon, kuukauden tai vuoden päästä tästä hetkestä. Tämä johtuu siitä, että Huawei P9 kuoret ehkäisevät laitteen rikkoontumista harmittomissa arkisissa tilanteissa, kun puhelin pyörii taskunpohjalla, ulkona tai pöydällä. Voidaankin sanoa, että Huawei P9 kuoret lisäävät laitteen käyttöikää merkittävästi paremmaksi, etenkin jos niiden kanssa käytetään esimerkiksi näytön suojalasia tai panssarilasia. Suojaavuuden lisäksi Huawei P9 kuoret tuovat laitteeseesi myös tyylikästä ja uniikkia ulkonäköä sekä uudenlaisia käyttötapoja: voit esimerkiksi jättää lompakon kotiin ja kuljettaa tärkeimpiä kortteja samassa paikassa puhelimesi kanssa. Haluamme, että saat Huawei P9 kuoret mahdollisimman pikaisesti käyttöön, minkä vuoksi toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivässä sinulle, eikä lähetyksessä ole minkäänlaisia postikuluja!

P9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei P9 kuoret ovat tärkeät, mutta mitkä valitsisin? 

    Ensimmäinen mietittävä asia, kun hankit Huawei P9 puhelimen, on että millaiset kuoret olisivat täydelliset juuri sinun käyttötarkoitustasi varten. Suurin osa valitsee käyttöönsä niin sanotut lompakkomalliset kuoret, niiden kattavan suojaavuuden sekä monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Saat niissä kuljetettua sekä Huawei P9 puhelintasi, että lompakkosi sisustaa samassa paikassa. Tämäpä onkin kätevää, niin taskuissa on entistä paremmin tilaa avaimille. Lompakko kuoret ovat myös suojaavuudeltaan erittäin hyvät, koska ne suojaavat Huawei P9 puhelinta edestä, takaa, ylhäältä, alhaalta sekä molemmilta sivuilta.

    Seuraavaksi suosituimmat Huawei P9 kuoret ovat niin sanottua S-Line mallia, joita on saatavana mustana, valkoisena, sinisenä, läpinäkyvänä sekä punaisena. Näistä siniset ja punaiset ovat osittain läpinäkyvät Huawei P9 kuoret, mikä tekee niiden ulkonäöstä entistä villimmän. Reunojen karhennuksesta saa todella hyvän otteen, eikä puhelin varmastikaan pääse luiskahtamaan kädestäsi. Huawei P9 näytön yläpuolelle nousevat kuoren reunat suojaavat myös näyttöä, etenkin jos puhelimesi putoaa tasaiselle alustalle. S-Line kuoret ovat hyvä ja edullinen valinta, jos sinulle riittää perustason suoja yksinkertaisella viimeistelyllä.

    Kolmanneksi suosituin tapa suojata Huawei P9 puhelin on hankkia siihen ultraohut suojakuori, joka on todella ohut (paksuus vain 0,5mm). Ohutprofiilinen kuori on täysin läpinäkyvä, joten Huawei P9:n oma v&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä