Huawei P8 kuoret

Huawei P8 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei P8 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

P8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei P8 kuorilla vai ilman? 

    Huawei P8 kuoret, ovatko ne tarpeelliset vai turhat? Joku saattaa miettiä tätä kysymystä, minkä vuoksi tässä kaksi eri tarinaa samasta tilanteesta. Kaksi kaverusta ovat ostaneet itselleen Huawei P8 puhelimet ja kaveruksista toinen päättää tilata puhelimeensa myös kuoret, mutta toinen kokee sen turhana rahan menona. Kuorten lisäksi toinen kaveri tilaa myös naarmunkestävän suojakalvon, joka toimii näytön suojana ja kaikkeen tähän on uponnut vain noin 25 euroa. 

    Kaverukset päätyvät yhdessä viettämään kesäistä viikonloppua terassilla korkeassa pöydässä ja mukana on tietenkin myös molempien Huawei P8 puhelimet, jotka lepäävät pöydän päällä. Yhtäkkiä viereisestä pöydästä lähtevä henkilö törmää aavistuksen pöytään siten, että molemmat puhelimet putoavat suoraan kivilattialle. Kaveri, joka ei ole investoinut kuoriin, nostaa puhelimensa ja näyttö on pirstaleina ja reunoissa on hirvittävät naarmut. Kaveri, joka hankki Huawei P8 kuoret, nostaa oman laitteensa ja laitteen rungossa ei ole mitään vikaa, mutta näytön suojana ollut suojalasi on haljennut. Jännittyneenä hän ottaa panssarilasin pois näytön päältä ja sen alta paljastuu täysin ehjä Huawei P8! Edulliset ja yksinkertaiset Huawei P8 kuoret maksoivat itsensä takaisin hetkessä, siinä missä toinen kaveruksista joutui menemään puhelinkaupoille. Lopputuloksena voidaan sanoa, että kuoret eivät ole ollenkaan huono investointi Huawei P8:aan tai mihinkään muuhunkaan puhelimeen.

    Huawei P8 kuoret jo ostoskorissa, harkitse myös näitä 

    Huawei P8 kuoret ovat löytäneet tiens&aum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä