Huawei P40 Lite E kuoret

Huawei P40 Lite E kuoret ja näytönsuojat ovat löytäneet tiensä Mobiilitukkuun! Kyseinen malli on edullisin Huawein P40 sarjalaisita, mutta edullisella hinnalla yllättävän paljon puhelinta. Huawei P40 Lite E suojakuorien alle piiloutuu kolmoiskamera, jossa päälinssi on 48 megapikselin tarkkuudella. Suuri 6,39” näyttö etukameralla suoraan näytössä takaa miellyttävän käyttökokemuksen, joka ei kalpene kalleimmillekaan malleille. Valikoimistamme löydät monipuolisesti erilaisia suojaustarvikkeita ja jopa varaosia, joilla voit pitää joko puhelimesi ehjänä tai vaikkapa korjata sen. Kannattaa siis tutustua valikoimamme suojakoteloihin ja kuoriin, sillä P40 Lite E puhelimesi kannattaa pitää turvassa! Tarjoamme kaupanpäälle ilmaisen toimituksen ja 30pv tyytyväisyystakuun!

P40 Lite E

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei P40 Lite E kuorien paras kaveri on panssarilasi

    Usein puhelimen suojaamisesta puhuttaessa mietitään kuoria tai koteloita, mutta tämän lisäksi ehdottoman tärkeä tuote on näytön suojaaminen. Yleensä Huawei P40 Lite E kuoret ovat sellaisia, jotka tulevat hitusen myös näytön reunojen yli, joka osaltaan auttaa suojaamaan puhelimen näyttöä. Tärkeää kuitenkin on aina myös suojata näyttö tavalla tai toisella. Huawei P40 Lite E suojakuorien paras ystävä onkin valikoimissamme oleva Quick & Easy panssarilasi, joka sopii suojan kuin suojan kanssa yhteen. Usein uudemmissa puhelimissa on näytön reunat ovat kaarevat, jonka vuoksi myös panssarilasin valinta on entistä tärkeämpää. Huawei P40 Lite E kuorien ja koteloiden kanssa tätä ei tarvitse hirveästi miettiä, sillä puhelimen näyttö on melko lailla suora. Siksi lasin hankinta onkin ehdottoman suositeltavaa!

    Miten Huawei P40 Lite E kuoret asennetaan?

    Taustakuorien asentaminen on erittäin helppoa, vaikka aina aika-ajoin tästä meiltä kysytäänkin. Yleensä suojissa on pehmeä tai kovamuovinen kuori, johon puhelin vain napsautetaan paikalleen. Tämä sama on kaikissa Huawei P40 Lite E suojakuorissamme. Nappaa käteen tilaamasi P40 Lite E suojakotelo ja aseta puhelimen näppäinpuoli ensiksi paikalleen. Jos kuori on kovamuovinen, voit vain napsauttaa sen samalla tavalla paikalleen. Pehmeästä TPU-muovista valmistettu P40 Lite E kuori taas vaatii kulmien venytystä paikalleen.  Kun tämä on tehty, voit ottaa tuotteen käyttöön.

    Lompakko suojakotelo on loistava valinta P40 Lite E puhelimelle! 

    Kuten kaikille valikoiman puhelimille, myös P40 Lite E laitteelle on meillä valikoimissa monenlaisia läpällisiä koteloita. Usein perinteinen lompakkomallinen kotelo on suosituin, sillä tässä yhdistyy sekä suojaavuus että käytännöllisyys. Tuotteissa on 2-3 korttipaikkaa, joissa kuljettaa tarvittavat pankkikorti. Tämän

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä