Huawei P10 Plus kuoret

Huawei P10 Plus kuorilla suojaat laitteesi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Lisäksi takaat laitteellesi mahdollisimman pitkän käyttöiän. Huawei P10 Plus on kooltaan suurehko älypuhelin ja äärimmäisen liukas ilman minkäänlaista suojausta, joten riski laitteen pudottamiseen on olemassa. Kaikilla valikoimamme Huawei P10 Plus kuorilla suojaat laitettasi, mutta jotta suojaus olisi viimeistelty, niin suosittelemme käytettäväksi näytön panssarilasia kaikkien kuorien kanssa, sillä täytyy muistaa, että näyttö on aina puhelimen herkin osa ja alttiina iskuille ilman suojausta. Huawei P10 Plus kuorilla et ainoastaan suojaa puhelinta, vaan teet siitä myös persoonallisen ja juuri itsesi näköisen. Toimitamme kaikki tilaukset 1-3 arkipäivässä suoraan kotiin ilman postituskuluja. Tervetuloa ostoksille!

P10 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei P10 Plus kuoret – läpileikkaus valikoimaamme

    Huawei P10 Plus kuoria on valikoimassamme monia erilaisia ja esittelemme tässä suurimman osan niistä, jotta osaat valita omaan käyttöösi parhaat kuoret. Suosituimmat P10 Plus kuoret ovat niin sanottua lompakkomallia, jossa puhelin asetetaan kahden kannen väliin turvaan kaikilta naarmuilta ja kolhuilta. Lompakkomalliset P10 Plus kuoret ovat ehkä juuri siksi kaikista suosituimpia, että ne suojaavat todella kattavasti ja niissä saat kuljetettua useampaa korttia mukanasi. Varsinaisen lompakon käyttäminen ei näiden jälkeen ole enää ollenkaan tarpeellista, kun kaikki tärkeimmät asiat kulkevat helposti samassa paikassa!

    Toinen suosittu tapa suojata Huawei P10 Plus puhelin on, laittaa sen päälle pehmeästä tpu muovista valmistetut ultraohuet tai Lux –kuoret. Tpu muovi on valmistusmateriaalina siinä mielessä hyvä, että se ei liu’u kädestä mihinkään ja tuntuu käytettäessä miellyttävältä. Myös ohuus on erittäin suosittu ominaisuus, koska tällöin P10 Plussan ulkomitat eivät kasva juurikaan, mutta puhelin on silti suojassa naarmuilta sekä kolhuilta. Ultraohut kuori on täysin läpinäkyvä ja Lux-mallikin on muuten läpinäkyvä, mutta sen reunat ovat joko kultaiset tai hopeiset.

    Mikäli haluat vähän jämäkämpää suojaa, jossa on entistä enemmän pitoa, suosittelemme P10 Plussan S-Line kuoria, joita on saatavilla mustana, valkoisena, punaisena, sinisenä ja läpinäkyvänä. S-Line kuorten reunat ovat karhennetut ja puhelimen ympärille tulee hyvä kerros tpu muovia suojaamaan Huawei P10 Plus puhelin

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä