Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021 kuoret on helppoa ja turvallista ostaa suomalaisesta verkkokaupastamme. Tarjoamme kymmeniä erilaisia suojatuotteita tähän vuoden 2020 syksyllä julkaistuun Huawein uutuuspuhelimeen. Niiden avulla puhelimen suurikokoinen 6.67” kokoinen näyttö on turvassa halkeamiselta, naarmuilta ja totaaliselta rikkoontumiselta. Kaikki kuoret ja kotelot istuvat täydellisesti P Smart 2021 puhelimen linjakkaiden muotojen päälle. Tällöin rungosta saa paremman otteen, eikä puhelin pääse putoamaan käsistä kovinkaan helposti. Merkittävä parannus liukkaisiin pintoihin verrattuna, sillä suurin osa puhelinten putoamisista tapahtuu nimenomaan huolimattoman otteen vuoksi. Valitse joko kannellinen Huawei P Smart 2021 suojakuori tai -kotelo ja pidät laitteen hyvässä kunnossa. Tervetuloa tekemään edulliset ja järkevät ostokset!

P Smart 2021

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Yksi Huawein suosituimmista puhelimista on päivitetty

    Alkuperäinen P Smart ja P Smart 2019 ovat kuuluneet Huawein suosituimpiin älypuhelinmalleihin muun muassa Suomessa. Nyt julkaistu 2021 versio on odotettu päivitys edeltäjästään, mutta muutoksia on jouduttu jonkin verran rajoittamaan, johtuen Yhdysvaltojen asettamista rajoituksista liittyen Huawein teknologian myyntiin. Puhelimen tekniset ominaisuudet ovat kuitenkin tuttua huippuluokkaa tässäkin versiossa.

    Huawei P Smart 2021 on suurikokoinen, sillä siinä on 6,67 tuuman IPS LCD-näyttö. Puhelimen sivusta löytyy sormenjälkilukija ja runko yhdistelee lasia ja alumiinia. Tästä johtuen pinta voi tuntua liukkaalta kädessä, mutta onneksi valikoimamme suojakuorilla ote paranee huomattavasti ja puhelin ei pääse vahingossa tipahtamaan ja rikkoontumaan.

    Suurenmoinen kuorivalikoima

    Nykyään puhelimet eivät ole ainoastaan vain teknologisia laitteita, vaan ne ovat jopa osa asua ja tyyliä. Voit suojata Huawei P Smart 2021 puhelimesi oikeastaan millä tavalla tahansa, sillä vaihtoehtoja suojakuorissa on uskomattoman paljon. Yhdistelemällä erilaisia värejä ja muotoja suojakuorilla saa luotua toinen toistaan näyttävämpiä kokonaisuuksia.

    Suosituimpia tuotteitamme ovat perinteiset tummat lompakko suojakotelot, mutta meiltä löytyy myös ihanan kesäisiä värejä, jotka mukavasti piristävät arkeasi. Lompakko mallisia suojakoteloita ja perinteisiä suojakuoria on kumpiakin saatavilla useissa eri väreissä ja eri kuvioissa Huawei P Smart 2021 puhelimelle.

    Viimeistele edullinen vakuutus panssarilasilla

    Puhelimen oikeaoppinen suojaus on todella helppoa, mutta myös taloudellisesti kannattavaa. Panssarilasi ja suojakuori ovat täydellinen yhdistelmä tuomaan turvaa Huawei P Smart 2021 puhelimelle. Panssarilasit ovat yksinkertaisia asentaa ja staattisen kiinnityksen ansiosta ne kiinnittyvät sen verran tiukasti etteivät ihan hevillä irti lähde. Tärkeintä panssarilasia asentaessa on muistaa puhdistaa n&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä