Huawei Mate 9 Pro kuoret

Huawe Mate 9 Pro kuoret toimivat saumattomasti yhdessä itse puhelinlaitteen kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia saako näppäimiä painettua, onko kameralla kuvaaminen hankalampaa tai pystynkö enää lataamaan luuriani. Huawei Mate 9 Pro kuoret on suunniteltu siten, että em. ongelmia ei esiinny, vaan kaikki toiminnallisuudet toimivat vähintäänkin yhtä hyvin kuin aikaisemminkin. Ovatko Huawei Mate 9 Pro kuoret siis tärkeät? No kyllähän ne ovat, etenkin jos haluat välttää uuden laitteen ostamista rikkoontumisen vuoksi. Puhelimen pitäminen ehjänä on vain yksi asia, mitä Huawei Mate 9 Pro kuoret tuovat luuriisi. Muita ovat mm. uudet käyttötavat, tyylin sekä värin vaihtaminen. Toimitamme Huawei Mate 9 Pro kuoret nopeasti 1-3 arkipäivässä ja toimituskuluja ei ole, eli ne ovat 0€!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Mate 9 Pro kuoria monissa väreissä

    Huawei Mate 9 Pro kuoret ovat ehdoton lisätarvike kyseiselle puhelinmallille, jotta se pysyisi suojassa ja ehjänä. Parasta kuitenkin on, että kuoria on saatavan useissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten värimaailman puutteesta sopivien Mate 9 Pro kuorien löytyminen ei varmasti jää kiinni. Viimeinen kysymys onkin, mikä on sinun lempivärisi?

    Suosituimmat Huawei Mate 9 Pro kuoret ovat väriltään mustat. Tämä ei varmasti yllätä ketään, koska mustassa on monta hyvää puolta kuten, että se sopii jokaiselle ja siinä ei näy lika. Myös valkoinen väri on suosittu, kun puhutaan Huawei Mate 9 Pron kuorista, ehkäpä juuri siksi että se edustaa myös varmoja perusvärejä. Valkoisen huono puoli vain on, että ajan saatossa siihen tarttuu väkisinkin likaa, jolloin se rupeaa tummumaan. Näiden kahden jälkeen onkin sitten jo vaikeampi sanoa, mikä on kaikista suosituin suojakuorten väri. Huawei Mate 9 Pron tapauksessa ruskea Smart View kuori on todella suosittu sekä täysin läpinäkyvä ultraohut suojakuori. Läpinäkyvyys onkin siinä mielessä hyvä valinta, että näin Mate 9 Pron oma värimaailma pysyy näkyvissä, vaikka puhelin onkin suojattuna kolhiintumiselta. 

    Kirkkaan pinkki, räväkän punainen tai upea violetti ovat vähemmän suosittuja värejä, ehkä siksi että ne eivät ole niin kaikkien mieleen. Eri mallisissa Huawei Mate 9 Pro kuorissa myös em. värisävyt näyttävät erilaiselta, joten suoralta kädeltä niitä ei kannata tyrmätä. Värikkään kuoren etuna on, että Huawei Mate 9 Pro pu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä