Huawei Mate 9 kuoret

Huawei Mate 9 kuoret ovat yksi monista laitteeseen saatavilla olevista lisätarvikkeista, mutta ehkä se jopa kaikista tärkein. Kukapa sitä haluaisi, että kalliilla ostettu puhelin naarmuuntuisi tai pahimmassa tapauksessa rikkoontuisi käyttökelvottomaksi heti oston jälkeen. Huawei Mate 9 kuoret ovatkin erinomainen tapa välttää edellä mainittu kauhuskenaario. Valitse juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivat Huawei Mate 9 kuoret, miellyttävä väri ja ensimmäinen askel kohti pitkäikäistä puhelinta on otettu. Huawei Mate 9 kuoret antavat parhaan mahdollisen suojan arkielämän osumia vastaan, kun niiden kanssa käytetään esimerkiksi näyttöä suojaavaa panssarilasia tai suojakalvoa. Jotta sinun ei tarvitsisi odottaa pitkään, että Huawei Mate 9 kuoret saapuvat, lähetämme ne mahdollisimman pikaisesti ja voit odottaa niitä saapuvaksi 1-3 arkipäivässä. Toimituskulut ovat pyöreät 0€!

Mate 9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Mate 9 Kuoret tarjoavat tyyliä ja suojaa

    Huawei Mate 9 kuoret antavat puhelimellesi tietenkin suojaa kaikkia ikäviä sattumuksia vastaan, kuten tiputuksia, putoamisia ja naarmuuntumisia. Moni pitää kuoria myös tyylikkäänä elementtinä, jonka avulla voit tehdä tylsästä Huawei Mate 9:stä enemmän itsesi näköisen kapistuksen.

    Koska Huawei Mate 9 puhelinta on saatavilla vain rajallisissa väreissä, ovat kuoret erinomainen tapa vaihtaa värimaailmaa tarvittaessa, vaikka hetkessä täysin toisenlaiseksi. Tyydytkö perinteiseen mustaan ja valkoiseen, vai haluatko hieman irrotella ja värittää Huawei Mate 9:n esimerkiksi punaiseksi, siniseksi tai pinkiksi? Kaikissa näissä väreissä on saatavana kuoria, mutta myös monissa muissakin. Jos pidät Mate 9:n perusväristä, mutta haluat silti suojata sen rikkoontumiselta, suosittelemme hankkimaan läpinäkyvän kuoren, joka tarjoaa huomaamatonta suojaa arvokkaalle mobiililaitteelle.

    Erilaisista materiaaleista valmistetut Huawei Mate 9 kuoret tuntuvat kädessä erilaisilta, mutta tekevät sen kaikista tärkeimmän eli suojaavat laitetta ja pitävät sen ehjänä tavallista pidempään. Sepäs vasta olisikin surullista, jos upouusi Mate 9 puhelin sattuisi putoamaan ja hajoamaan heti kättelyssä. Parhaimman otteen Huawei Mate 9:stä saa, kun suojaa sen pehmeällä tpu muovisella suojakuorella. Tpu muovi on kumimainen materiaali, joka ei varmastikaan liu’u pöydältä eikä oikein kädestäkään. Myös keinonahka on pitävä materiaali ja siitä valmistetut kuoret ovatkin kaikista suosituimmat.

    Huawein valmistamat Mate 9 flip case kuoret

    Löydät valikoimastamme Huawein alkuperäistuotteet, jotka on tarkoitettu nimenomaan Mate 9:lle. Ohutprofiiliset kuoret istuvat täydellisesti puhelimen sulavien muotojen päälle ja ne myös pitävät Mate 9:n ohuena. Liik

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä