Huawei Mate 20 X 5G kuoret

Huawei Mate 20 X 5G on Suomen markkinoiden ensimmäisiä 5G puhelimia. Tämä Huawein uusin lippulaiva on aikamoinen tehopakkaus, joka omaa suuren näytön, loistavan kameran ja yhden tehokkaimmista ”chipeistä”. On vain yksi tapa suojata Huawei Mate 20 X 5G, tämä kaunis ja elegantti puhelin: vastaus on suojakuoret ja panssarilasi! Suojakuorella ja panssarilasilla saat suojattua Huawei Mate 20 X 5G puhelimesi kauttaaltaan, ja ikävän pudotuksen sattuessa ei tarvitse viedä puhelinta huoltoon. Puhelimen arvo pysyy myös huomattavasti arvokkaampana, kun siinä ei ole säröjä, kulumia ja naarmuja, ja suojakuoret pitävät huolen, ettei tällaisia puhelimesi koe. Löydät todella laajasta valikoimastamme Huawei Mate 20 X 5G mallille suojakuoria, jotka miellyttävät silmääsi aivan varmasti. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Mate 20 X 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Mate 20 X 5G- Ensimmäinen 5G puhelin suomessa

    Huawei Mate 20 X 5G ilmestyi suomen markkinoille kesäkuussa 2019. Se on varusteltu suurella 7,2” tuuman OLED-näytöllä, Android 9.0 Pie – käyttöjärjestelmällä. Puhelimessa on uusi Kirin 980 järjestelmäpiiri, jonka pitäisi olla tehokkain markkinoilla oleva piiri! Huawei Mate 20 X 5G puhelimesta löytyy jopa 3 takakameraa ja yksi etukameraa, joiden avulla kuvien ottaminen ei voi epäonnistua. Lisäksi puhelimesta löytyy muistikorttipaikka, jonka myötä tallennustilaa voi kasvattaa muistikortilla jopa 256 gigatavulla. Värimaailmasta löytyy yhtä väriä: emeraldin vihreä. Jos mikään tämä väri ei ole sinulle mieluinen, niin yhteensopivat Huawei Mate 20 X 5G kuoret muokkaavat laitteestasi juuri sen näköisen ja värisen, kuin itse haluat. 

    Mate 20 X 5G kuorilla suojaat jopa puhelimen kamerat

    Kaikki Huawei Mate 20 X 5G kuoret ovat tehty istumaan täydellisesti puhelimen muotojen ympärille. Muotoilussa on tottakai huomioitu näppäinpaikat, liitännät sekä tietenkin myös kamerat. Kuorten reunat nousevatkin Mate 20 X 5G puhelimen kolmoiskameran objektiivien yläpuolelle, joten iskut ja kolhut eivät naarmuta kameran linssiä. Tämä onkin tärkeää, jotta puhelimella saa jatkossakin kuvattua onnistuneita otoksia.

    Mate 20 X 5Gn etukamera sijaitsee etupuolella, näytön keskellä. Paras tapa suojata tämä 24 megapikselin kamera, on suojakuorten sekä panssarilasin yhdistelmä: kuoret pitävät huolen, ettei näyttö pääse osumaan mihinkään. Mikäli kuitenkin näyttöön sattuu tulemaan suurempi yksittäinen isku, niin panssarilasi on viimeinen näytön pelastava varmistus. Huomaamaton panssarilasi maksaa itsensä varmasti takaisin, kun puhelimen näyttö säilyy ehjänä.

    Huawei Mate 20 X 5G – p-p-p-p-panssarilasi

    Huawei Mate 20 X 5G kuoret suojaavat puhelintasi, mutta vain yksi asia voi suojata puhelimen

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä