Huawei Honor View 10 kuoret

Huawei Honor View 10 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Lisäksi ne tekevät laitteestasi persoonallisen, särmikkään ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Tärkeintä Huawei Honor View 10 kuoria valitessasi on se, että ne täyttävät tarpeesi suojauksen suhteen. Niiden valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä omia tarpeita. Haluatko lompakkosuojakotelon, johon saat tärkeimmät korttisi mukaan? Vai haluatko, että saat loistavan näppituntuman liukkaaseen puhelimeesi? Vai haluatko että Huawei Honor View 10 kuoret ovat mahdollisimman huomaamattomat? Löydettyäsi itsellesi toimivimman vaihtoehdon kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa Huawei Honor View 10 näytön päälle ja ikävän pudotuksen sattuessa panssarilasi ottaa iskun vastaan näytön puolesta. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Honor View 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Honor View 10 kuoret varmistavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään

    Huawei Honor View 10 ilmestyi kauppoihin jo tammikuussa 2018, mutta Suomessa se tuli myyntiin vasta toukokuun lopussa samana vuonna. Se on varustettu esimerkiksi isokokoisella 5.99” näytöllä, 20+16MP kaksoiskameralla ja kasvojentunnistuksella, jotka takaavat käyttäjälle loistavan käyttökokemuksen. Huawei Honor View 10 on varustettu myös pikaladattavalla akulla, joka lupaa yhteensopivalla laturilla 30 minuutissa 58% akkua. Yhdellä akun täyteen latauksella Huawei View 10 laitteella kuuntelet 160 tuntia musiikkia, puhut vuorokauden puhelimessa tai pidät laitteesi yli kaksi viikkoa valmiudessa. Huawei Honor View 10 on varusteltu myös tekoälyprosessorilla, joka ymmärtää mitä haluat ja tekee laitteen käytöstä huomattavasti helpompaa. Jos omistat tämän upean puhelimen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei Honor View 10 kuorilla, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

    Huawei Honor View 10 kuoria jokaisen makuun ja tarpeeseen

    Valikoimastamme löydät Huawei Honor View 10 kuoria laidasta laitaan, jotta löydät itsellesi juuri sen sopivimman vaihtoehdon. Aluksi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitsee ja hakee, jonka jälkeen on helppo tutustua valikoimaan ja vertailla eri vaihtoehtoja. Toisille tärkeintä on kuoren suojaavuus, toisille käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Toiset tykkäävät enemmän lompakkosuojakoteloista, kun toiset taas mahdollisimman ohuista Huawei Honor View 10 kuorista. Mielestämme paras suoja sinulle on sellainen, joka täyttää kaikki kriteerisi ja on juuri sinun itsesi näköinen. Joten valitse käyttöösi sopivin kuori, yhdistä siihen lempivärisi ja on sen sopivuus sinulle taattu.

    Kuorilla ja panssarilasilla laitteesi on

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä